Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię maliny i truskawki

Co nosicie w swoich torebkach ?

Polecane posty

Ja : -telefon -portfel -tusz do rzęs, pomadke, puderniczke -chusteczki gumy do żucia i to tyle...

Gość kierowca rosomaka
zapytaj czego nie nosze... lista bedzie krótsza

Gość i zaraz będzie jakas insynuacj
wy świnie.

Gość qwerty...
telefon chust higieniczne,nawilżane klucze dokumenty portmonetke torbe na zakupy w etui kosmetyczke,a w niej to juz duuzo krem do rąk okulary

Gość mariollaaa
erosy... ;P

telefon portfel pamietnik notes dlugopis kosmetyczka chusteczki podpaski zapalniczki ze 4 zapalki kapsle otwieracz do piwa i wina zapasowe majty i skarpetki muszelki komputer i zasilacz do niego fajki ew tyton i bibulki

Kiedyś dawno nosiłam takze w torebce akumulator do malucha :)

Gość Marta,23
ja nosze Zawsze: -kosmetyczkę (a w niej lusterko,chusteczki zwykle.,chusteczki nawilzane,2 grzebienie,gumke do wlosow,wode toaletową,pilniczek,pomadkę,krem nawilzający ,tik taki ,plyn antybakteryjny ,tabletki ) -Perwol black magic -notes,kalendarzyk i dlugopis,dokumenty -portfel mój pusty (bo jest łądny :D) -portfel mojego męza :d -Encyklopedię PWN-2 tomy- do poczytania w kolejce lub Pksie -3 telefony komorkow -2 pęki kluczyków -wafelek z biedronki i malą wodę mineralną na czarną godzinę i duzzo pamiatkowych smieci :)

Gość Marta,23
zapomnialam o tamponach i majteczkach na zmianę :)

Gość Marta,23
a zamierzam nosic jeszcze siekierę, bo tyle pisza o gwałcicielach :(

telefon, portfel, chusteczki higieniczne, tabletki na ból głowy, lusterko, ipoda, długopisy, podpaski.

Gość dix ae
- klucze - portfel - dokumenty - lusterko - kosmetyczka (puder, kredka, pomadka, tusz, korektor, spinka, gumka) - chusteczki - telefon - balsam do ust - sluchawki - gumy do zucia - cukierki - rennie

Gość kombinatorka domowa
klucze kluczyki do auta blyszczyk husteczki podpaski szt. 2 wkladki higieniczne szt.2 stare paragony zapalki pochlaniacz wilgoci do torebek portfel

Gość ja napisze tylko rzeczy dzwine
bo te chusteczki, portfel itp. to nuuudaaaa. - kasztany - pincetę - jedną stopkę nylonową - zbiór znaków dziwnych na przyciągniecie szczęścia - końcówkę od alkomatu, w którą dmuchałam, jak mi policja kazała - słonia maskotkę - ulotki reklamy itp z różnych miejsc, które uznałam ze się przydadzą, np. pizzeria - garść irysków z sezamem - kwarc różowy i onyks - różaniec i jeszcze kilka innych dziwnych rzeczy ale mi się nie chce zaglądać i wymieniać :D

Gość gbgff
- portfel - lustereczko - komórka - chusteczki - pomadka ochronna do ust - klucze do mieszkania - klucze do samochodu - pilniczek do paznokci w razie potrzeby - podpaska w razie niespodzianki - tampon w razie niespodzianki - do niedawna papierosy i zapalniczkę ale odkąd nie pale nie potrzebuję - gumy do żucia - zimą krem do rąk - latem butelkę z wodą - latem okulary przeciwsłoneczne - w porze deszczowej parasol - siatkę bo wejdę do sklepu i nie mam w czym zakupów przynieść - długopis - karteczki samoprzylepne - leki przeciwbólowe

Gość gość
WSZYSTKOOOOOO :D

Gość wilminka
po kolei: obowiązkowo: portfel telefon ładowarkę kalendarz klucze od domu i od pracy dwie nitki dentystyczne puder w kamieniu pomadka kolorowa pomadka nawilżająca podpaska chusteczki higieniczne okulary przeciwsłoneczne i szmatka do nich futeralik na karty różne (do sklepów, z kodami do banku) plastry opatrunkowe różaniec pilnik do paznokci tabletki przeciwbólowe miarka krawiecka gumy orbit zielone długopis i ołówek opaska na uszy (taka od zimna i wiatru) opcjonalnie: książka (jak wiem, ze zapowiada się nudne czekanie)

Gość bladaDupa
Ja jeszcze książeczkę od Komunii i PERFUMĘ Z BIEDRONKI :P