Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasymielnoo

czy znacie jakis fajny osrodek wczasowy w Mielnie z atrakcjami dla dzieci???

Polecane posty

Gość wczasymielnoo

Chcemy jechac w tym roku na wczasy do mielna z dwojka maluchow (rok i 5 lat), a wiadomo jak to z pogodą nad polskim morzem, wiec chcielibysmy znalezc jakis osrodek w ktorym w razie deszczowej aury dzieci sie nie nudzily, przynajmniej starsze z nadmiarem energii:) mozecie cos polecic??

Gość wczasymielnoo
???

Gość weronikafaustynka
nikt juz nie jeździ nad polskie morze, szkoda kasy i trudno trafić z pogodą:)

Gość wczasymielnoo
a ja jestem z takich co kochają Polske i nie bede w innych krajach kasy zostawiac...

Gość weronikafaustynka
wiesz ja tez, ale my jeżdzimy na spontan jak pogoda sie klaruje:) Mielno super miejscowosc, bylismy kilka razy, ale nocleg mielismy gdzies indziej ze wzgledu na mlodego jeżdzilismy tam na caly dzień wiec nic nie polecę:(

Gość weronikafaustynka
chodzi mi o takie wyjazdy palnowane z kilkumieisecznym wyprzedzeniem, a prawie wszyscy znajomi jeszcze kilka lat temu jezdzili a teraz nikt, nie bierz dosłownie tego "nikt":)

Gość hhhhawr
przecież Mielno zapchane w sezonie letnim!

Gość z długim stażem
atrakcje dla dzieci to są w lunaparku:)

Gość ja cos moge polecic
Polecam typowy ośrodek wczasowy Krokus http://www.krokus.ta.pl/ , miesci się on w Unieściu (dokładnie na granicy mielno/uniescie). Do promenady i tych wszystkich dyskotek jest jakies 1,5km, takze spacerkiem spokojnie można sie przejsc (plaża, czy chodnikiem). Do wyboru są domki letniskowe (z full łazienką, lub tylko z toaletą) albo pokój w takim bloku. na terenie jest bar (mozna wypić piwko, zjesc frytki itp.), plac zabaw, powierzchnia ośrodka jest bardzo duża. Do tego opocjonalnie można wykupić wyzywienie (sniadania, obiady, kolacje). Jeżdziłam tam przez kilka lat z rzędu, moi rodzice dalej tam jezdzą wraz ze znajomymi i są zachwyceni. W razie pytan jestem do dyspozycji :)

Szczerze, to jesli chcesz jechac z dziecmi, odradzalabym mielno, a wybrala jakas spojniejsza miejscowosc - moim zdaniem mielno jest dobre jak chce sie imprezowac bez dzieci. Latem tlum na plazy taki, ze nie ma gdzie recznika rozlozyc, a plaza tez nie jet jakas powalajaca. Zastanowcie sie nad jakas mniejsza miejscowoscia moze?

Gość Dlaczego Mielno?
Ja tam jezdziłam jak nie miałam rodziny. Owszem imprezy na kazdym kroku,muzyka i spiew cała noc. To nie miejscowosc dla dzieci. A pierwszy raz w zyciu własnie tam widziałam panienki na plazy w szpilkach!

Gość mi nie wypada tego mowic
Mielno to nie miejsce dla Was jak macie dziecko, plaza zawalona niuniami w full makijażu i kolesiami z piwem, byłam raz i więcej tam moja noga nie postanie