Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest prawda!!

Czy chcielibyscie miec roznokolorowe oczy?

Polecane posty

Gość to jest prawda!!

Bo ja takie mam i jest to moje przeklenstwo:/ Jedno jest brazowe z szara otoczka, a drugie granatowo-zielone z blekitna otoczka:-(

Gość Magggy07000
Pokaz fotke, bo cos nie chce mi sie wierzyc w takie kolory

Gość to jest prawda!!
up up

Nie zebym o tym jakos marzla ale jakbym miala to bym sie cieszyla z oryginalnosci i tyle ; )

Gość aż tak różne to nie
heterochromia mi się podoba, ale w odcieniach szarości, zieleni i niebieskiego, ewentualnie żołty czy ciapki delikatne. bo mocniejsze różnice jednak bardziej widać i tak dziwnie czasami się patrzy. ja mam za delikatną różnice, owszem jedno można uznać za niebieskie a drugie za zielone jednak chciałabym by troszkę się to pogłębiło ale no kurde, koloru oczu się nie wybiera, są ludzie którzy tym mega się jarają, inni nie, jednak nie ma co się tak tym przejmować:)

Gość ja bym nie chciala
mam taka kolezanke i wyglada jakby zeza miala:D

Gość KasiaPelasiasia
O kurde. Teczowki jak teczowki, ale czemu bialko w jednym jest takie zolte? Co to za choroba?

Gość KasiaPelasiasia
I ksztalt w ogole jakis taki dziwny. Nie no ja sie oczywiscie nie smieje, czy cos, ale przyznam ze pierwszy raz w zyciu widze takie oczy.

Gość ChamSam
A ja uwazam , ze wyglada to calkiem interesujaco:-) Napewno przykuwa wzrok innych. A jesli tak bardzo Ci to autorko przeszkadza to moze pomyslalabys o kolorowej soczewce? Chociaz ja bym to traktowal jako pozytywny wyroznik, a nie powod do kompleksow

Gość Lekarka przyszla
A Ty autorko nie masz problemow z watroba? Bo taka zolta twardowka, to moze byc wlasnie jednym z.objawow jej choroby.

Gość Agynessdeyn
Ja mam jedno oko zielone a drugie niebueskie i kiedys to mi sie nie podobalo,ale tera nawet sie ciesze z takiej oryginalnosci.To dowodzi,ze natura u nas w rodzinie byla sprawiedliwa.Moja mama to blondynka o niebieskich oczach a tato brunet o zielonych.jedna moja siostra ma wlosy blond i niebieskie oczy a druga ciemne wlosy i zielone oczy.Zeby bylo sprawiedliwie ja mam wlasnie takie oczy jak mowilam i wlosy w takim kolorze ciemnego blondu.To zabawne,ale fajnie,ze tak wyszlo:D

Gość to jest prawda!!
Nie mam problemow ze zdrowiem. Moja mama ma szare oczy a ojciec mocno brazowe.

Gość Martkaaaa/
No to widocznie jedno oko masz po mamie, a drugie po tacie. Moim zdaniem ciekawie to wyglada :-)

Gość julekjurek
Chcialbym, nie chcialbym. Na to nie mam wplywu, wiec nad czym tu rozkminac?

Gość hjvhvgvtvggv
Moj syn ma roznokolorowe. Ma tez dlugie rzesy po tacie, ktore skupiaja cala uwage. Dopiero gdy jakas dziewczyna chce zajrzec w jego dusze, odkrywa roznokolorowosc. Co tu do chcenia lub nie jest, tak masz i juz, zadna wada moim zdaniem, ani zaleta.

Gość Johla
Ciekawie to wyglada :-)

Gość Madzia Madziowa
Kolor faktycznie jakis niespotykany, ale rzesy masz zajebiste! I to widac, ze sa naturalne

Gość fDSG?S
To oznacza, że jesteś chimerą (tkanki organizmu wyksztalciły sie z dwóch różnych zygot, które zaimplementowały się w macicy matki tak blisko, że się zrosły w jeden organizm.) Wtedy część tkanek wykształca się z komórek o innym składzie genetycznym, a reszta z innych. Różnokolorowe oczy są najbardziej widocznym przykładem takiego zjawiska. http://pl.wikipedia.org/wiki/Chimera_%28biologia%29

Gość Kate ma takie
i dzieki temu jest jeszcze piekniejsza starssensation.com/images/sensual-kate-bosworth.jpg

chcialabym, moja kolezanka ma jedno oko brazowe drugie niebieskie - zawsze myslalam ze soczewki nosi, a tu bec, takie juz ma od urodzenia

Gość szczerze to to z lewej
czyli prawe oko autorki wyglada jak sztuczne

Gość to jest prawda!!
Hehe, moge Cie zapewnic, ze nie jest sztuczne, chociaz tez uwazam, ze wyglada dziwnie :/