Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...smutna,samotna...

czy zbyt wiele wymagam?

Polecane posty

Jestem samotna 24 latka. Mialam kilku facetow ale zwykle szybko konczyly sie te znajomosci. Oczekuje aby moj facet byl ; Wierny! Troskliwy,czuly,romantyczny a zarazem drapiezny i zdecydowany,potrafiacy pojsc na kompromis,musi byc moim przyjacielem,ktory zawsze dobrze doradzi. Nie moze miec nalogow, musi byc zaradny,miec prace i plany na zycie. Czy to zbyt wiele? Gdzie Ci mezczyzni ;(

Do wyzej...akurat nie mam problemu ze znalezieniem faceta, mam wielu adoratorow ale co z tego skoro wiem,ze NIE bylabym z zadnym z nich szczesliwa!!!??

Gość zawiodłem
to może masz błędne nastawienie do sprawy? jak możesz z góry gościa skazać że nie jest dla Ciebie "wystarczająco dobry

Gość Marcin2726
Nie. Twoje wymagania są normalne. A tego wyżej nie słuchaj. Idioci zawsze muszą się wypowiedzieć :)

A no moge bo np jeden z nich nie ma pracy,siedzi w domu i sie obija a wiec jest u mnie skreslony, drugi z kolei jest kobieciarzem wiec tymbardziej odpada, jeszcze inny jest maminsynkiem... dla mnie te cechy sa nie do przyjecia...

Gość daj numer ;d
Ja pasuje do tych wymagan ale i duzo wymagam od partnerki:-)

Niczego sie nie naczytalam,od dawna tak mam,ze poprostu faceci mi nie pasuja... chyba,ze naprawde trafiam na samych idiotow ;(

Gość Marcin2726
Być może trafiasz. Może poszukaj w innych miejscach. Poszukaj głębiej. Bez aluzji :)

W jakich miejscach moge szukac? Nigdy nie szukalam faceta na dyskotece ani innej imprezie. Moich ex poznalam - na szkoleniu, - w jego pracy ( bylam sekretarka,on ksiegowym) - potracil mnie rowerem:-) w ostatnim przypadku bylismy nawet zareczeni...ale jak widac rozpadlo sie...

Gość jestes zbyt wybredna
!

Gość Marcin2726
Może w zwykłych barach? To znaczy takich na rynku, gdzie w tle gra spokojna muzyka. Czasami tam przesiadują samotni wartościowi mężczyźni.