Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cravl

pomocy

Polecane posty

Gość cravl

facet mnie opuscil, studiowalam dziennie na architekturze utrzymywalismy sie ze zlecen glownie on kresli i jego rodice nam pomagali finansowo ale ja tez mialm w tym swoj udzial znajdowalam architektow mierzylam grupowalam zdjecia a aprzy okazji sprzatalm gotowalam pralam jak nam sie pralka zepsula pralam recznie nie przylorzyl palca do obowiazkow domowych, mimo to bylam szczesliwa byl on bylo poczucie bezpieczenstwa bylo mieszkanie tylko dla nas, radzilismy sobie, w trakcie sesji oczywiscie mojej sesji stwierdzil ze nie jest to moja wina ale on musi zmienic swioje zycie zaznaczam ze to nie ja chcailam malzenstwa i wspolnego mieszkania tylko on teraz jestem w kropce- mieszkam u rodzicow nie mam sily mam wrarzenie ze streacilam wszystko nie mam szansyt podjac studiow magisterskich, on zabral wszystki kontakty do architektow, niby sama mam jakies zlecenia ale caly czas mysle ze on zrobilby to lepiej bo zna sie na tym, a ja.. nieudacznik czekajacy na meza i rodzine z nieba.... placze nie wiem co ze studiami nie wiem co ze mna... jestem z malego miastewczka bol we mnie jest tak ogromny... nie che isc do psychologa chce zeby on wrocil do mnie zeby powiedzial ze sie pomylil zeby wrocil do mnie, ale wiem ze tego nie zrobi Czy on mysli o mnie? czy on mysli o tym wszystkim co razem osiagnelismy? mam wrarzenie ze jestem w poczekalni i nie ma dla mnie lepszego jutra... mam wrarzenie ze lepszego juz nie bedzie... co mam robic??

Gość na wrzosowisku
zapomnij o palancie na poczatek

Gość cravl
w zasadzie kaza mowi ze palnt cie zostawil ze w sumie jestes ladna inteligenta i w ogole mam wrarzenie ze pany nie widza swoich bledow ja widze mase swoich bledow a najgorsze jest to ze pozwalama na wszystko mial swobode chcesz- idz zabaw sie nie ma kontrolnych telefonow nie sramy (za przeproszeniem ta sama dupa) i co? jajco.... to ju drugi miesiac wiem ze on nadal sie rozwija zarabia co raz wicej a ja stoje w miejscu z tesknoty i bolu nie wiem co mam robic