Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa zycia i smierci

Różnica wiekowa w związku - brnąć w to ?

Polecane posty

Gość sprawa zycia i smierci

Pewnie nie byłoby problemu gdybysmy byli starsi... Na tym etapie mam watpliwosci. Ja mam 19 lat skonczone w tym roku a on dopiero 17 bedzie miał niedługo. Nie wiem czy go nie idealizuje(poniewaz go dobrze nie znam) ,ale wydaje mi się ze jest fajnym gościem, aczkolwiek trochę za młodym. W tym wieku chlopakom chodzi o jedno, moze mysli ze jak starsza to ma doswiadczenie a pozniej i tak mnie zostawi dla mlodszej? Jest przystojny ale troche niesmialy. Wydaje mi sie ze czuje cos do mnie naprawdę, bo: -jest wytrwały(cos na rzeczy bylo z jego strony od kilku miesięcy,dopiero niedawno cos zaczął działać małymi krokami) -daje mi do zrozumienia ze mu sie podobam, chociaz nie jest jakos szczegolnie wylewny -olewa zdanie przyjaciol, broni mnie, ogolnie wstawia sie za mną. Troche sie obawiam jednej rzeczy - ze sie zakocham a on mnie zrani. Twarz mam przeciętną,ale za to ciało fajne. On ma wysportowane ciało i śliczną twarz.Nie chce byc wykorzystana...

Gość mloda_00
ile sie spotykacie? jesli od poczatku bedzie cos nie tak daj sobie spokoj to dobra rada gdy bedzie zle a ty bedziesz brnac dalej to sie zle skonczy nie ten to inny nie mysl juz ze bedziesz z nim rodzine zakladac wyszelej sie opotem bedziesz zalowac ze nic nie zrobilas

Gość lalallalallaalla
fajna różnica. moja koleżanka ma 22 i 2 lata młodszego chłopaka z którym ma dziecko, następna koleżanka 21 i tez 2 lata młodszego, była u niego na studniówce niedawno. nie wspominają nic o ich niedojrzałości. ja mam 22 i 10 lat starszego faceta. wiek o niczym nie świadczy, zaręczam. mogłabym być i z 2 lata młodszym gdyby był odpowiednim facetem dla mnie. nie martw się to nie jest duża różnica. jeśli on Cie uszczęśliwia to nie miej wątpliwości.