Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razem razniej?

Kto z Was zarabia w sieci?

Polecane posty

Gość Razem razniej?

Nie ważne ile niech to będzie nawet 30zł na miesiąc ! Poszukuje osób które są w trakcie zdobywania doświadczenia w tej materii,lub takich które już je mają i chcą sie podzielić tą wiedzą.

Gość Razem razniej?
Zna ktoś stronkę: http://www.idarionis.com:9500/index.php?ak=Faq Dołączyłam do tej społeczności wczoraj i w raportach widzę 65 unikalnych wyświetleń za które nie naliczono mi ani grosza a powinni mi naliczyć 3,25 Nie kumam tego.

Gość Zmarnowany dzień
NIe wierz w te bzdury. W sieci nic nie zarobiisz.

Gość Razem razniej?
Ale moja pierwsza wypłata to 400zł wypłacona mi juz na konto mam te pieniądze, zrobiłam za nie zakupy ciuchowe w sieci:D Nie mów takie bzdury to że się zarabia to jest oczywiste Szukam poważnych osób nie zaglądaj tu!

Gość Razem razniej?
A na czym to polega?

Gość Johny T.
Ja łapię dorsze. w sieci może być i 1.5 tony. dorsz jest po dwie dychy za kilo.

Gość Razem razniej?
ja mam portale taki bezwartościw\owy dla google smietnik różnych rewelacji i zarabiam na reklamie Sa tutaj tacy?

Gość Razem razniej?
a sa tutaj tacy co im nie starcza na jedzenie? wiem ze tak odezwijcie sie

Gość Razem razniej?
a sa tutaj tacy co im nie starcza na jedzenie? wiem ze tak odezwijcie sie

Gość Razem razniej?
hej jest tutaj ktoś?

Gość lolllka88
próbujesz kogoś naciągną na jakieś głupoty myślisz że Ci ktoś w to uwierzy >?

Gość Razem razniej?
nie kochanie! próbuje nawiazac kontakty z ludzmi którzy cos w tym zasranym zyciu robia zamiast narzekac ze im na cos nie starcza

Gość Razem razniej?
Zaraz pewnie zapytasz dlaczego nie szukam na forach związanych z tematyką? Jestem zarejestrowana na wielu takich forach i wiesz co? -Wyższa szkoła jazdy! -Nie kumam ich Mam zbyt małą wiedzę by dołączyć do ich szacownego grona i uczestniczyć w dyskusjach.

Gość deszczowa piosenka 266666
Moja koleżanka ogląda reklamy, coś tam klika, dostaje za to punkty, a punkty podobno to kasa. Bardzo mnie na to namawiała, też pewnie dlatego, ze by miała dodatkowe punkty za wprowadzenie nowej osoby do systemu, tam jest taka "piramida", im wyżej, tym lepiej się zarabia. Mówiła, że za ok.45 min oglądania dziennie można zarobić ponad 1000zł, nie chciało mi się w to wierzyć, bałam się w coś wpakować i nie wyraziłam zgody na rejestrację.

Gość Razem razniej?
Nie mniej jednak spróbowałam Najpierw kupując strony rejestrując domeny(to akurat za darmo zrobiłam) potem płacąc za serwery a następnie (to również nie kosztowało mnie ani grosza,bo inaczej bym w to nie weszła)dołączyłam do jednego z tych programów które zapewniają ci reklamodawców,potem musiałam ustalić jak na tym w ogóle zarobić i to zajeło mi całe długie 3miesiące bo miałam do tego wyłącznie permanetną niechęć, myśląc dokładnie w taki sposób:ŚCIEMA! Potem jak już wybrałam odpowiedni dla siebie model reklam(płatne za uniklane wejścia) to zaczeło mi się pojawiac na koncie kasa i wówczas myślałam tak:ŚCIEMA I TAK MI TEGO NA KONTO BANKOWE NIE PRZELEJĄ,NIE WIERZE W TO Potem przyszedł dzień wypłaty a moją płatność została odrzucona WQRWIŁAM SIĘ(każdy by się wqrwił) ALE MUSIAŁAM SIE DOWIEDZIEĆ DLACZEGO Pisałam meile pytałam i dowiedziałam się że źle wypełniłam dane do wypłaty Przysiadłam,pomyślałam wygooglowałam wszystko i ypełniłam poprawnie(zero doświadczenia.pojęcia o tym) Potem dowiedziałam się że zrobiłam to poprawnie i kolejna płatnośc powinna pojaić sie na moim koncie za miesiąc I jest dostałam. Wiem już jak to działa wszystko ale nie do końca Szukam osób które tez próbują Są tutaj?

Gość kfkjhgk
ja zalozylam konto na stronie Centrum reklamy, przysylaja linki kilka razy dziennie ,wystarczy w nie kliknac i placa za to 1 gr, i sa tez po kilka zadan platnych np. za 100 gr nalezy wypelnic prosbe na stronie jakies konkretnej firmy o to aby sie skontaktowal konsultant- co i jak mowic i co potem zrobic po wykonaniu zadania jest objasnione.

Gość Razem razniej?
45minut i 1000zł? No w to nie uwierze! Ja za unikalne wejście najwięcej dostaje 15groszy to najwyższa stawka dostępna obecnie w moich programach A średnia stawka do 5 groszy w 45 minut mogłabym kliknąć mase reklam ale gdzie coś takiego? Nie ma takich stron chyba Szukałam ale nie znalazłaam A ta to ją na początku podawałam to coś nie daje efektów żadnych.

Gość kfkjhgk
ja! i tak siedze w domu :)

Gość jowita.....
owszem mozna zarabiac ale nie w taki sposob jak opisujesz.:p

Gość kfkjhgk
tylko musze sie zmusic :D

Gość Razem razniej?
1 grosz to dla mnie mało Skoro mogę zarabiac 15 groszy to nie będe tracić czasu na 1 grosz Ja rejestruje się wciąż w nowych programach szukam tylko takich co płaca dużo. W moim programi afiliacyjnym już mi brakuje takich reklamodawców Adsense mnie odrzuciło nie chcieli mnie przyjąć -z jedej strony się nie cieszę bo ponić płaca najlepiej a z drugiej cieszę się bo mają rygorystyczne zasady których ja nie potrafiłabym nie łamać.

Gość Razem razniej?
jowita..... no to jeszcze uzasadnij swą wypowiedź;)

Gość Razem razniej?
Mój podstawowy problem to to że moje strony nie mają niepowtarzalnej treści a google takich nie akceptuje a więc google adsense nie przyjmie mnie i to jest jasne. W wyszukiwarce google tez nigdy nie zdobęde wysokiej pozycji zatem nikt mnie nie odwiedzi i nikt nie kliknie w żadną z reklam to oczywiste jak dwa + dwa Stąd mój topik

Gość Razem razniej?
Są oczywiście specjaliści którzy na prędce potrafią takie strony wypozycjonować(xrumer-nie znam obsługi) ale ja jak już pisałam nie mam wiedzy i nie zajmuję sie takimi rzeczami, zwłaszcza że nie dają one trwałych efektów i zlecanie tego byłoby bez sensu bo wydałabym kasę a efekt byłby niewspółmierny...

Gość Razem razniej?
Jowita chyba się już nie odezwie Ona wie coś, czego nikt nie wie, ale nikomu nie powie ;) Wpadła tu by błysnąć tym że ona wie.

Gość Razem razniej?
z kolei autor skryptów na moich stronach pracuje na nową wersją, oczywiście wszystkie wersje mam darmowe, która to wersja ma podobno rozwiązać problem unikalnej treści-marnie to widzę ale niech mu będzie.

Gość Razem razniej?
Bo jeśli by mu sie udało to zmieniam domeny i zaczynam od nowa i problem z głowy! Inwestuję bez strachu że wywalę kasę i G z tego będzie.

Gość Razem razniej?
Jak wczoraj znalazłam ten hydra system to pomyśłałam idealne coś Ale albo są opóźnienia w naliczaniu mi pieniędzy na koncie albo coś nie tak z ich adresami Ip i nie wiem, nie są akceptowane?:) hi nie wiem co myśleć

Gość a ja mysle.....
ze powinnas polozyc sie spac, a jutro zmienic forum bo tu same gimbusy, matki polski i prawiczki, nikt z Toba normalnie nie pogada

Gość kurylec1
Ja zarabiam na klikaniu w płatne maile i wypełnianiu ankiet - jeśli ktoś jest chętny do zarabiania można napisać na maila : joannnka@o2.pl Jak poszukać opinii na necie wszędzie piszą , że portal jest wypłacalny . Zarabia się malutko , bo dziennie niecałe 2 zł. z klikania w reklamy i wypełniania ankiet , ale przynajmniej pewna kasa - zajmuje to chwilkę dziennie . Minusem jest to , że możemy wypłacić pieniążki dopiero jak uzbieramy 200 zł.