Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllalallalal

pozytywny czy negatywny test???????

Polecane posty

Gość llllalallalal

hi mam pytanko. Kocham sie zawsze bez zadnych zabezpieczen poniewaz mam nieregularne okresy nie moge zajsc w ciaze tak szybko ale dzis wykonalam test i linia ta drug linia jest bardzo cieniutka i prawie niewidoczna zupelnie trzeba sie przypatrzec wiec wywalilam test i ucieszylam sie bo to nie ciaza ale..... na internecie poczytalam ze moge byc bo slaba linia to to??? czy to prawda???? mnie tylko piersi bola i czesto siusiam. sama nie wiem. jak bylo z wami dziewczyny????

Gość mysia3211
w pierwszej ciazy test zrobilam w dniu spodziewanej@ druga byla ledwo ledwo widoczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i synek ma juz 3 lata:D

Gość mysia3211
raczej mi sie wyadaje ze jestes w ciazy zrob jeszcze raz test za 2-3 dni jak nie dostaniesz @

Gość Lilou_28
Ja mialam blada kreske i bylam w ciazy.Na objawy typu sikanie i mdlosci duuuzo za wczesnie.Mdlosci dopadly mnie w 7 tygodniu:)

Gość llllalallalal
hm................ ciekawa jestem zrobie jeszcze raz test moze jutro albo za dwa dni i sie dowiem wszystkiego. Oprocz tego wykonanego testu czy czulyscie ze jestescie w ciazy??? ja jakos tak sie dziwnie czuje ale.. nie nakrecam sie. to by byla niespodzianka hihi oj oj :)

Gość mysia3211
ja w obu ciazach czulam sie identycznie jak bym miala lada moment dostac okres !! wszytkie pozostale objawy sikanie bol piersi spanie itd to potem przychodzi tak kolo 3 miesiaca

Gość dffrtttt
ja robiłam test 10 DPO i kreseczka to był cień cienia;) a dziś jestem w 36 tc :)