Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzam sie i nic

Mąż mi powiedział,że nie jestem gruba tylko mam duży tyłek

Polecane posty

Gość Odchudzam sie i nic

W latach szkolnych byłam z tych przy kości, 2 lata temu miałam rozmiar "S", potem złamałam nogę i przez 2 miesiące nie chodziłam wogóle, potm mało ruchu i przyszła "m", nadal było ok. Po ciąży mam "L", źle się czuje z nadprogramowymi 18 kg do mojej kochanej wagi 53kg /mam 163 cm/, z tą wagą było ok. Kilogramy wlazły mi w biodra, górną część ud, ramiona i cycki - masakra /z 75 b na 90 d/. Czuję się jak bańka. Nie karmię już piersią więc ostro się odchudzam, ale waga ani drgnie..... Mąż chciał mnie chyba pocieszyć i powiedział : Kochanie nie jesteś gruba tylko masz wielki tyłek....... Boziu!

jedz systematycznie ale malo , pij duzo wody, jak najwiecej spaceruj ale wybierz sie na rower, chodzisz na silownie i basen>??

Gość xxxLALALALALAxxxy
czemu bezdzietne? znam dzieciate zadbane. a autorka niech męża poprosi, żeby ją wspierał

Gość Odchudzam sie i nic
chciałam iść na fitness ale nie mam z kim dziecka zostawić ma 4 miesiące.... Rzeczywiście mało pije wody. Cholera chciałam killera Chodakowskiej robić,ale tam się skacze i skacze, a z moim kolanem nie mogę. Mam naderwane wiązadło.....

w taakim razie pij duuuuuuuuzoooooo wody(co najmniej dwa litry dziennie) i obowiazkowo co najmniej TRZY RAZY W TYGODNIU NA BASEN, A DZIECKO W TYM CZASIE DLA TRSCIOWEJ, CHCESZ TO ZNAJDZIESZ KOGOS.

ZWYKLE WISILKOWE CWCZENIA NAA SILOWNIE KTORE ZZLECI CI KTO TAM PRACUJE, ALBO SAMA SOBIE WYBIERZ ZESTAW TAKICH CWICZEN

Gość odchudzam sie i nic
basen odpada nie umie plywać :) Małego daję do teściowej, a ja wtedy ćwiczę skalpel Ewki, ale to bardziej na modelowanie, mało obciążające ale trzeba spróbować. Mam stepper, ale mam czas ćwiczyć wieczorami, to mąż narzeka,że mu stukam i spać nie może! Boziu, na dodatek to nie na moje wiązadło. Od jutra będę pic więcej, może o to chodzi, bo w ciąży mi się woda w organiźmie zatrzymała, potrafiłam w ciąży w tydzień na wadze 3 kg przybrać i w jeden dzień zgubić. A na tej samej wadze sie ważyłam u lekarza

Gość byłam grubaska
Po ciazy nie szybko sie chudnie,wiem cos o tym. Pij duzo. 4 miechy po porodzie to krotko, daasz rade