Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmagda

Jakie buciki wybrać?

Polecane posty

Gość jestemmagda

Córka w tym roku ma pierwszą komunię świętą i postanowiłam zacząć robić już pierwsze przygotowania ;) Szukałam ostatnio dla niej butów. Znalazłam dwa modele które mi się podobają: 1. http://blumore.pl/908-sniezno-biale-balerinki-dla-dziewczynki-druhny-31-36.html 2. http://blumore.pl/905-wytworne-buty-komunijne-na-obcasie-dla-dziewczynki-31-38.html Zamówiłabym te na małym obcasiku, ale czy będą dla niej wygodne? W końcu spędzi w nich cały długi dzień.

zapytaj córci, które woli. Ona będzie w nich chodzić, a ty uszanuj jej wybór. Jak będzie stękać,że ją nogi bolą to będzie jej pierwsza lekcja dokonywania wyborów

Gość Mrs.Elitte
taa. akurat dziecko sie zna czy buty, które sa ładne będą wygodne:) lepiej idźcie do sklepu, niech sobie zmierzy, zobaczycie czy niesa piety za sztywne itp

no właśnie nauczy się,że nie wszystko złoto co się świeci. Cierp ciało jakżeś chciało

Gość no i co?
ja tez tak mysle zapytaj córki które jej sie podobaja my mamy przewaznie calkiem inny gust niz nasze dzieci ale mi osobiście podobają sie te drugie na obcasiku sa super do dlugiej sukienki.dziewczynki tez lubią obcasy czują sie wtedy doroślejsze i eleganckie ja pokazałam teraz mojej małej córce te buciki z twoich linkow i tez podobały się jej te drugie

Gość olk
takie na obcasiku to ja miałam do swojej komunii a było to ponad 20 lat temu ,ale pamiętam że czułam sie w tych butach jak księżniczka do dziś pamiętam zapach skóry ale teraz są inne czasy i dzieci nie ciesza się tak jak kiedyś ,ale zapytaj córki ,a jak sama wybierasz to wybieraj te na obcasie .