Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksiis

obiecałam się przyjaźnić z nim i teraz żałuję

Polecane posty

Gość aleksiis

bo to jak powolne tortury, chciałabym zerwać kontakt ale co miałabym powiedzieć teraz? Kiedy udaję że zapomniałam o tym co było, głupio nagle wyskoczyć z tym że nie chcę się z nim kontaktować, pomyśli że wciąż mi zależy, a tego chciałabym uniknąć...

Gość jestem w identycznej sytuacji
a raczej byłam do niedawna, bo czuję, że uwalniam się od tego uczucia i zapewne za jakiś czas już będę mogła się TYLKO przyjaźnić. CHociaż kto wie, czy przezyję jak sobie w końcu kogos znajdzie :-O

Gość od poczatku inaczej
ale was pochlastalo chcesz zrywac kontakt - to zrywasz i pierdolic co sobie pomysli

Gość aleksiis
ale was pochlastalo trudno zaprzeczyć chcesz zrywac kontakt - to zrywasz i pie**olic co sobie pomysli chciałabym, zazwyczaj jednakże dobrze mi się z nim rozmawia i tu jest problem... wiem że przyjaźn taka nie ma sensu, kiedy w gruncie rzeczy go nie lubię, może kilka cech w nim, ale jego już nie. Ale o ile potrafię sama się nie odzywać, to kiedy on zacznie w końcu odpiszę i potem czuje się źle, utknęłam w martwym punkcie jestem w identycznej sytuacji a jak długo nie jesteście ze sobą?