Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fasolka19933

Co oznacza ten sluz?

Polecane posty

Mam sluz, ktory nie odbija sie przy podcieraniu. Jest przezroczysty ale sa kawalki bialego sluzu. Jest on taki lepki troche jak bialko jajka kurzego ale rzadszy. Dzis jest 14 dzien mojego cyklu a do wczoraj kochalam sie z moja polowka bez zabezpieczenia. Czy mozliwe, ze mam owulacje? Czy moge byc w ciazy? Nie do konca wiem jak to jest u mnie bo ostatnio okres mialam wywolywany luteina i nie wiem jak dlugi jest cykl po tym leku dlatego pytam. Jestesmy gotowi na dziecko ale kazda porada sie przyda. Z gory dziekuje

Gość juleczka145
Śluz przezroczysty jest śluzem płodnym, a skoro nie jest do końca klarowny, to oznacza, że zbliża się owulacja. 3 dni przed owulacją można zajść w ciążę, gdyż plemniki maja szansę przeżyć w takim śluzie.

Skoro przypomina wygladem bialko jaja kurzego to najprawdopodobniej sa ta dni plodne. Jesli sie sluz ciagnie miedzy palcami, jest sliski/gladki to na 99% jest teraz plodna.

Nie uwazam zeby 20 latka byla dzieckiem! A pytania radze czytac ze zrozumieniem, gdyz stwierdzilam ze nie wiem jak to wszystko wyglada PO LUTEINIE! Pierwszy raz mialam wywolywany okres a ginekolog nie odpowiedzial satysfakcjonujaco na pytania ktore zadawalam dlatego pytam tutaj a mam do tego prawo, bo po to sa zakladane takie fora. Nie rozumiem ludzi, ktorzy nie potrafa poprostu odpowiedziec na pytanie tylko czepiaja sie o cos, czego nie rozumieja. Z reszta zapytalam o cos i oczekuje poprostu odpowiedzi a nie moralow.