Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfgbfdgb

zadanie z angielskiego

Polecane posty

Gość bfgbfdgb

Witam. Muszę napisać na jutro swoją krótką notkę biuograficzną. Studiuję ekonomię, niestety język angielski to moja kula u nogi, a zrobić trzeba :( jutrzejsze zajęcia mnie przerażają, błagam pomóżcie.Notka ma być króka, 1 strona A5 pisane ręcznie. z tym jak się nazywam, gdzie mieszkam, kiedy się urodziłam to sobie poradzę, Mógłby mi ktoś przetłumaczyć resztę? W 2010 toku ukończyłam technikum ekonomiczne. Po zdaniu matury rozpoczęłam studia w... na kierunku ekonomia. Pracowałam w Gimnazjum nr 2 w... na stanowisku sekretarki oraz w firmie kurierskiej DPD w.... jako pracownik biura obslugi klienta. Aktualnie jestem na trzecim roku studiów licencjackich. Po ich ukończeniu chciałabym kontynuować naukę na kierunku matematyka. W przyszłości chciałabym zostać nauczycielem Proszę o pomoć. Jeśli macie jeszcze jakiśm pomysł to możecie "dorzucić" coś od siebie :) Z góry dziękuję :)

Gość joooja
Kurczę, smutne to trochę, że na trzecim roku studiów nie umiesz sklecić prostego tekstu po angielsku. Jakim cudem zdałaś maturę?

Gość bfgbfdgb
no troche smutno, ale studiuję ekonomię, czyli to co mnie interesuje najbardziej, nie angielski. w szkole miałam przeważający niemiecki, z angielskim praktycznie zadnej stycznosci wczesniej.. :(

Gość Agata 1991
Taka mądra że na studia a angielskiego nie potrafi pojąc no ! napisz sobie po polsku i przetłumacz na angielski. Pelno jest takich stron w internecie!

Gość Agata 1991
Taka mądra że na studia a angielskiego nie potrafi pojąc no ! napisz sobie po polsku i przetłumacz na angielski. Pelno jest takich stron w internecie!

Gość vjfdjeuyy
A pokażesz cycki? :)

Gość nimahujawewsi
I graduated technical secondary school of economics in 2010.

Gość pastelowe pola
pokaz troche inwencji autorko wklej tekst w google translate, a pozniej nad nim popracuj albo wklej tutaj pomoglabym ci, ale nie chce mi sie :D nie mozesz liczyc na gotowe

Gość pastelowe pola
In 2010 I graduated from technical? secondary school (in economics.) nie wiem jak jest technikum ekon After graduating I started studying in. .. majoring in economics. I worked in the School No. 2 in. .. as secretary and DPD courier company in ... as a customer service representative. I am currently a third year undergraduate. After graduation I would like to continue my education in the mathematics. In the future I want to become a teacher

Gość bfgbfdgb
to tak, jakby Wam, dobrym z angielskiego ktoś kazał zrobić analizę ekonomiczną np gminy.. poszukalibyście w necie i robili wszystko sami, mając możliwość pomocy od innych pewnie nie, bo jeśli nie jesteśście w temacie, to nawet wskaźników byście nie ogarnęli. tak, to prawda, liczę na gotowe, ale nie dlatego, że mi się niechce, tylko dlatego że jestem realistka, i wiem, że sama tego poprostu nie dam rady zrobic

Gość nimahujawewsi
I passed the high school exams and then I have started economic studies.

Gość pastelowe pola
slyszlas o takim programie co tlumaczy na google? w dzisiejszych czasach bardzo liczy sie umiejetnosc do docierania do wlsciwych informacji i narzedzi. Nie ma tu nic do rzeczy jaka szkole skonczylas i jakich jezykow sie uczysz. Liczy sie spryt, inteligencja i chec do dzialania.

Ekspertem nie jestem -cos tam się znam ;) - ale mam nadzieje, ze pomogłam :) In 2010 I graduated from technical secondary school of economics. After passing my matura exam I started an economy course at ..... University. I was working as a secretary in a junior secondary school and as a customer service representative in a delivery company. At the moment Im at year 3 of my bachelor degree studies. After finishing them Id like to continue studies but to do a mathematics course. In the future Id like to become a teacher.

Gość bfgbfdgb
dziękuję :* Bardzo mi pomogłaś :)

Gość nimahujawewsi
w drugim zdaniu musi byc czas present perfekt bo zaczełas studia a one jeszcze trwaja