Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaat

bol brzucha + brak krwawienia

Polecane posty

Gość paaaaat

Witajcie dziewczynki , mam taki problem że kochalam sie z moim chłopakiem 4 dni przed miesiaczka (to były dni nie plodne) mój cykl trwa 30 dni . Wracając do tematu kochalismy sie z zabezpieczeniem niestety nasze zabezpieczenie pękło . Wczoraj był dzień w którym powinnam dostać okresu , no i niestety nic . Brzuch bolinie tak jakbym miała okres niestety nie ma krwawienia . Co to może znaczyć ? Mogę byc w ciąży ? Przyznam ze mam 19 lat i do dziecka mi sie bie spieszy.. pomóżcie mi kobitki ;)

Gość anyzeq1111
Spokojnie napewno okres przyjdzie, w ciazy nie jestes 4 dni przed okresem to napewno nie plodne dni.

Gość hmm....hmm...
wszystko się może zdarzyć, ale raczej bym nie panikowała. Niech mi ktoś wytłumaczy czemu kobiety ból brzucha kojarzą z ciążą? Nigdy chyba do tego nie dojdę........Spóźniający się okres nie musi oznaczać ciąży, ból brzucha tym bardziej. Jesteś już po spodziewanym terminie to zrób test. najprostsza metoda żeby potwierdzic lub wykluczyć

Gość paaaaat
Kurcze tak strasznie sie przestraszylam , a czy na wszelki wypadek powinnam zrobić test ?

Gość paaaaat
Okej , dzieki za pomoc , trzymajcie sie ;)

Gość zaden test Ci teraz nie
wyjdzie, bo to zdecydowanie za wczesnie, a jeden dzien spoznienia, to nie pwód do paniki, test mozesz zrobić najwczesniej 14 dni po stosunku

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeszcze rano mialam ten sam problem co ty, autorko. teraz juz mam okres:) ty tez czekaj na swoj cierpliwie, powodzenia i milego dnia wszystkim!

Gość ja tam zaszłam na 2 dni
przed okresem i on już się nie pojawił więc nie czytaj bzdur tych co myślą ze w 100% przypadkach owulacja jest tylko w 14 dc ! Tak sa skupione na seksie w 14dc ze przegapiają owulację i w ciąże latami nie zachodzą

Gość paaaaat
Oj czyli to jednak możliwe że. Mogłam zajść w ciaze ? :(