Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonsternowana.

Facet mówi mi jak to mnie kocha , nawet pokazywał to

Polecane posty

Gość skonsternowana.

A tu nagle wczoraj nie dał mi kwiatka :( Fakt, nie widzielismy sie wczoraj, byl do pozna w pracy, no, ale ani zyczen ani nic :O Co o tym myslec?

Gość skonsternowana.
czemu nie dal mi badyla? :(

Gość magdalenamagda
1. Miłość na pokaz 2. Zapomniał 3. Nie obchodzi tego święta 4. Nie zależy mu

Gość skonsternowana.
Raczej nie obchodzi, ale to jest dziwne dla mnie. :O

Gość skonsternowana.
Nie dał mi kwiatka, on chyba mnie nie kocha, Gośka dostała, Kaśka dostała a ja nie ... porażka

Gość skonsternowana.
on jest taki macho, chyba wstydzilbys sie okazywac slabosc czy cos i biegac z kwiatkiem jak idiota. Dla mnie to jest dziwne. On jak gdyby nie chce okazywac uczuc, nie za czesto.

Gość skonsternowana.
dostalam od wszystkich innych, a od niego nie.

Gość pokazał miłość
to chyba jakiś podstarzały alfons... ma w pracy obiekt westchnień,albo,, z pewnością ma inną do ruchania,a mowi ci że był w pracy czy żonie też nie dał?

Gość skonsternowana.
pokazywał mi swoim fajfusem jak mnie kocha i to nie raz, wiec kwiatka tez by mógł mi dac

Gość czemu baby chca
dostawac trupy? Przecież kwiat ścięty to trup, który przez chwilę ładnie wygląda potem zacznie gnić jak każdy inny trup. Obrzydliwe to jest :o to tak samo jakby zabić człowieka i dać komuś. chore

Gość skonsternowana.
Głupi mi teraz bo uprawiałam z nim seks wiele razy, kochałam się z nim oralnie a on nawet nie umiał okazać mi za to wdzięczności głupim kwiatkiem ...;/

Gość naiwna miłość
autorko i dajesz sie tak lekceważyć?nie tłumacz go nie wyobrażam sobie by mój men mnie tak gnoił

Gość skonsternowana.
do pokazał miłość: nie ma w pracy obiektu westchnien. po prostu okazuje uczucia, ale w taki sposob, ze pomaga mi rozwiazywac problemy, a jesli ma dac kwiatek to nie..nie rozumiem tego :(

Gość naiwna miłość
na bank jest inna ważniejsza od Ciebie wybacz mi,ze mówię ci to wprost ocknij się i zacznij się sama szanować,to wtedy inni też zaczną

Gość skonsternowana.
do czemu baby chca: No tak. Ale życzenia mogłby wysłać, prawda?

Gość skonsternowana.
do naiwna miłość: twoj daje ci kwiatki, ale czy pomaga ci w codziennym zyciu? mozesz na niego liczyć zawsze? bo ja tak.

Gość skonsternowana.
do naiwna miłość: Umiesz czytac ze zrozumieniem? Nie ma innej kobiety, nie zdradza mnie, nie sypia z kims innym, wiedzialabym o tym. To nie to.

Gość skonsternowana.
do zdystansowana: Te wszystkie podszywy o seksie to nie ja.

Gość ccccccccc
mój facet jest za granicą,a nawet mi życzeń nie złożył,i się nie odezwał. a dobrze wiem,że pamiętał zawsze jak byl to mi dawał kwiata...

Gość _Alex
A ja przesiedziałem na kafeterii cały wieczór szukając wpisów dziewczyn, które mnie porzuciły.

Gość skonsternowana.
do ccccccccc: Wydaje mi się, że tu chodzi o to, że jesteśmy ze sobą już tak naturalnie, że on po prostu uważa, że nie musi się już tak produkować, bo już mnie ma. Z drugiej strony, może się już zestarzał, już nie chce wychodzić nigdzie na sylwestra i w ogole.

Gość skonsternowana.
Ja wiem, że moj tez pamietał. Wiem, że zalezy mu, bo okazuje to w ten sposob, ze moge na niego liczyć w waznych sprawach, ale czemu ignoruje takie "pierdolki". Czy to może miec jakis wpływ, że podrywa mnie kolega w pracy i on wie o tym od innych osob...

Gość skonsternowana.
*że podrywa mnie kolega z pracy

Gość skonsternowana.
do _Alex: Po co?

Gość skonsternowana.
do pokazał miłość: I sam sobie zaprzeczyłeś. Gdyby mial inna jak to nazywasz do ruch..nia to by jej nie dawał kwiatka, proste, nie? wiec ja bym dostała, a nie dostałam. Myslcie ludzie co piszecie, bo mam wrazenie, ze niepotrzebnie probujecie komus zle doradzic i zlosliwie dokopac, bo macie bardzo nieudane zycie erotyczne i uczuciowe.

Gość ciekawe co im mówią
W pracy dostałam piękne kwiaty od kilku,nawet nie spodziewałam się ,ze mam tylu sympatyków. Bawiliśmy się super już od południa,zastanawiałam się co w tym czasie robią ich partnerki,żony...

Gość skonsternowana.
do ciekawe co im mówią: Ja też dostałam kwiaty od wszystkich innych, tylko nie od niego. No i co z tego? Kwiat nie musi niczego oznaczać. Poza tym może to jest spowodowane tym, że miedzy mna, a kolega z pracy jest seksualne napiecie i mysle, ze on to wyczuwa, bo jest zazdrosny o tego faceta. Moze jest nadasany o cos albo nie wiem, ale nie o zdrade, bo wiedzialabym o tym. Albo sam by to powiedzial albo ktoś zyczliwy by mi powiedzial

Gość skonsternowana.
Nie można wszedzie upatrywać zdrady, bo zawsze pisze, ale nie wysle jednego smsa, bo zawsze przychodzi o 16, a nagle o 16.10 to juz zdradzil, bo zawsze wstaje prawa noga, a dzisiaj lewa tzn. ze zdradzil, bo nie zamknał deski klozetowej to znaczy, ze mnie nie szanuje i mnie zdradza. Ludzie, nie mozna tak :O

Gość a mnie to .....
"Kwiat nie musi niczego oznaczać." tak mowisz. To po jaką cholerę miauczysz tu,ze nie dostalas kwiatka.Nie chcesz słuchać nas,nie słuchaj.Dla nas to jasne.Proste jak drut.Ty masz z tym problem niestety.