Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiee 45454

Jakie imiona wzbudzają u Was najbardziej negatywne skojarzenia?

Polecane posty

Gość otóż..........................
Karol oraz Karolina- od zawsze, nie wiem czemu Kamil, Bartek, Katarzyna- mam swoje powody

Ten topik zdominowalo imie mojego syna, coz;). Ja ma psa o imieniu Zuzia, znam tez psy i koty o innych ludzkich imionach ale co to ma do rzeczy? Pies Agatka ma niewiele wspolnego z dziewczynka Agatka i nie widze tu zwiazku.

Mozna miec negatywne skojarzenia z czlowiekiem o pewnym imieniu a nie zle kojarzyc samego imienia. Zanam przemilego Jacka i Jacka debila, no i jak mam kojarzyc imie Jacek? Chodzi zawsze o ludzi i ich wredne charaktery a nie o imiona czy psy...

Gość princessaofpersia
przejęzyczenie:D:D wiekszosc kafeteryjnych idiotek tak sie tłumaczy:D

Gość dla mnie imie Madzia
a szczegolnie wlasnie to zdrobnienie jest ohydne, nic na to nie poradze. I jeszcze wszystkie prawie Magdy daja tak samo na imie corkom, chyba zeby przekazac traume dalej.

Gość kassiee 45454
Mamobruna, własnie przez to, że ludzie nadają psom "ludzkie" imiona, mam takie a nie inne skojarzenia z imieniem Bruno i Maks (słyszałam też Maję, Oskara, Sarę); trochę dziwi mnie, że mając syna Bruna dałaś psu na imię Zuzia...? Co do imienia Alan - no ludzie...trudno się dzieciom dziwić, ja sama raz palnęłam przez przypadek Anal :P No rosyjskie (Nadia, Sonia, Wiktor, Igor) tez nie bardzo... ogólnie mało imion mi się podoba ;)

Gość vn
Adam,Wojciech,Tomasz kojarzy mi sie z niedorozwojami z damskich imion Katarzyna

Gość natalietka
Obstawiam ze dziecko autorki to jakas Dzeskia ewentualnie Brajan albo inny Nataniel:D:D

Gość masakryczne są
Magda i Drzesika.

Gość ewergarda;;;
a ja do końca zycia będę nie znosić imion: Iwona, Angelika i Ewelina(doprowadziły do rozpadu mojego związku) i nigdy w zyciu nie dam tak na imie moim dzieciom

Gość aha123456
ja obstawiam Katarzyna, tandetne, pospolite całkowicie przejedzone,bez wyrazu i smaku:), a z męskich to Marcin , kojarzy mi się z ciapą:)

Gość kassiee 45454
posty up

Majac syna Bruna dalas psu na imie Zuzia- a czemu nie? Pies bez wzgledu na imie pozostanie psem a dziecko dzieckiem. Jak juz pisalam nie widze zwiazku...

Gość miauuuuuuuuuuuuuu u
Sylwester i Sławomir!

do tej od Aleksandry: nic nie piszesz o złamanym sercu, tylko o niespełnionych marzeniach, czyli jest dobrze, jak ci zazdrość przejdzie to może poznasz kogoś fajnego, z którym te marzenia się spełnią i którego być może pokochasz naprawdę;)

Gość Mrs.Elitte
Nikola, Angelika, Jessica takie pseudo maja panny z buredlu:D z meskich Oliwier, Ksawery kojarza mi się z gejami:D

Gość Kaśka a fujjjj
Ja mam na imie kaśka i nienawidze go z całego serca okropne,pospolite i brzydko brzmiące. Mamy nie krzywdzcie dzieci tym imieniem !!!

Gość annna mama natalki
Mrs Elite to samo uwazam i jeszcze Wanessa a z meskich to Aleksander i Dominik nie znosze tych imion

Gość Magda6969
Imię Alicja kojarzy mi się z niezwykle grubą niezbyt rozgarniętą idiotką, która nie dość że jest tepą rurą to jeszcze fałszywcem

Gość gość
Alfons i Adolf, reszta moze byc. Nie kojarzy mi sie madrze Mariola, ale to inna bajka.

Gość gość
monika to najgorsze imie pasuje do każdej falszywej materialistki,zaklamanej do szpiku kości, lafiryndy

Gość gość
Tez mam psa zuzie,dostala to imie kilka lat temu zanim stalo sie mega popularne

Gość gość
Jarek :O Czarek :O

Gość gość
Zgadzam sie co do imienia Magda, wszystkie jakie znalam a bulo ich sporo mialy cos nie tak z deklem i ten tupet

Gość gość
Okropne imię - Natalia - taka jedna dupo...dajka

Gość gościnniewiosna
Z męskich Adrian i Krystian -jezdziłam do babci na wakacje i tam jakie jedna dała imię takie były przez 3 lata dawane po sąsiedzku a później Matki wychodziły przed dom i wołały KRYSTYJANKU ADRYJANKU tak specyficznie przeciągały to imie . Nienawidzę imienia Marcin - też ze względu na to jak słyszałam wiele raz MORCIN i dużo Marcinów to takie ciapy nie udane(aczkolwiek fajnych też kilku znam) Chyba w moich latach To jak Chłopak nie był Marcinem to był Łukaszem lub Rafałem!! Dziewczyny To Monika i Angelika i Marta cierpiętnica !! Po prostu znam kilka Mart i wiecznie pokrzywdzone .Moją kumpele bił mąż zdradzał a ona mimo to z nim była bo Taki sobie wzięła Krzyż i będzie przy nim do konca życia. A odbiegając od tematu dawniej były same Kasie,Asie Maerciny Tomki itd .Teraz już przesadą sa Oliwiery,Kacperki,Filipki,Kubusie Julcie,Zuzie,Emilki ,Anielki Ale nie nam to oceniać skoro rodzice uważają że nie ważne że w rodzinie już jest Julka i w domu obok- przecież liczy się INNE Nazwisko .Rozumiem jeszcze różnicę wieku 3-4 latka ale najgorsze jest jak są z jednego roku i miesiąca bo jedna powiedziała że da Julka koleżance to koleżanka też tak dała

Gość gość
Nikola, Sandra, Patrycja, Roksana, Angelika, Nadia - żeńskie imiona, które kojarzą mi się z patologią. Natan, Patryk, Adrian, Brajan, Gracjan, Oliwier, Fabian - męskie, które kojarzą mi się z patologią. Beata, Renata, Ewelina, Iwona, Justyna, Sylwia, Wioletka, Mariolka - szpetne, brzydkie i tandetne, nigdy nie chciałąbym sie tak nazywac.

Gość gość
Basia Srasia P***asia. barbara - okropne, brzydkie, twarde imię. kojarzy mi się z bara-bara

Gość gość
tomek.przejadlo mi sie.fuj. julka oliwia amelia wiktoria i olivier.

Gość gość
Mariola, Jolka, Nikola, Samanta, typowo plebejskie ;)