Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffbbbbbbbbbbfb

Jakie macie zdjęcia na fb i ile ich macie dużo czy malo, co wrzucacie?

Polecane posty

ja zacznę. mam ok 20 zdjęc, częsc swoich, częsc z mężem ze ślubu, z jakichś imprez/świąt, troche z moimi zwierzakami.

Gość żę tak powiem
ja mam około 10, i są to zdjęcia z różnych okazji, np ze ślubu 1, z wakacji 1. Ogólnie te 10 zdjęc wstawiłam w przeciągu 5 lat, także wydaje mi się że to nie jest dużo. Natomiast mam koleżankę która wstawia zdjęcia tego co jadła, tego co dostała w prezencie, jak tylko wróci od fryzjera jest nowe zdjęcie, już nie wspomne że prawie każdego dnia jest info w jakim jest humorze, czy się pokłóciła z mężem itp. Jest to żenujące zwłaszcza że nie jest jakąś małolatą tylko ma 30 lat

ja tez mam takich znajomych którzy wstawiają np swoje śniadanei, albo stół po imprezie z pustymi butelkami po wódce, piwie, wstawiają np swoje siniaki, skaleczenia, otarcia z podpisami "wczorajsza jazda na rowerze" albo coś w tym stylu. duzo moich znajomych tak robi, albo piszą np wizytka w solarium/ Z dziewczynkami w clubie, z moim misiem/ miś robi kolacje itp. ja nigdy nie pisze statusów bo wydaje mi się to głupie