Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haaaaaaaaaaazamat

Moj facet dał mi wczoraj tylko kwiatka :( Liczyłam na kolację :(

Polecane posty

Gość Haaaaaaaaaaazamat

Zastanawia mnie to czy on mnie jescze szanuje czy tak na odwal się robi

Gość Vkjbnn uczeń
I?

Gość Dumia
Mój zrobił mi taką kolację, że przylazł do mnie i zamówił pizzę(z samym mięchem czyli taką jaką on lubi), dał mi jakiś marny bukiecik z zawieszką TESCO. O wiele bardziej ucieszył mnie otrzymany wcześniej 1 tulipan, ale piękny i świeży i dany od serca, nie na odwal

ja pewnie nie dostałabym wogóle kwiatka, tylko kumpel jego zrobil mu obciach i przyszedł z tulipanem dla mnie. Wieć wieczorem zmusił sie i kupił .

Gość Dumia
Haha i dobrze, że ten kolega przyniósł Ci kwiatka. Mnie strasznie wkurzyła smętnie zwisająca karteczka TESCO w niezbyt pięknym bukieciku :O O wiele wiele bardziej wolałabym jedną piękną różę.

Gość DG1987
Nie powinnyście narzekać , bo co mają powiedzieć kobiety które w samotności spędziły ten dzień ?

Gość Dumia
W tym bukicku są 3 małe dziwne gerbery (?) i dwie małe róże (?) i ogólnie ten bukiecik jest mały i ta zawieszka TESCO:O:O:O cudownie po prostu. Któraś z Was też może otrzymała taki super romantyczny bukiet z TESCO :O

Gość yyyKafeKrytykant
skoro chcialas miec romantyczna kolacje to trzeba bylo przygotowac

Gość Dumia
DG1987 Współczuję, ale wiesz jakbyś miała chłopaka to też byś raczej oczekiwała czegoś więcej. To nie był prezent od serca, tylko taki na odwal

ach strach pomysleć co by bylo gdyby nie jego kolega, na pewno by nic mi nie kupił... to wszystko w jego stylu... w zeszłym roku zapomniał o moich urodzinach..

Gość Dumia
Jak patrzę na ten bukiet to mnie szlag trafia. Bardziej się kojarzy zpogrzebem niż dniem kobiet :O O wiele lepiej prezentuje się piękny duży tulipan

Gość DG1987
Dumia : Jestem chłopakiem i nie jestem gejem ;) Rozumiem że kobieta liczy na to że będzie rozpieszczana przez swojego faceta , ale nie każdy pamięta o tym dniu i nie dla każdego faceta jest to jakiś wyjątkowy dzień

Gość barnej
Dziewczyny, Wy NA PRAWDĘ przejmujecie się takimi pierdołami???

Gość Dumia
Dagaa ojej współczuję :/ to niefajnie Mój akurat pamięta o urodzinach, bo robię imprezę, ale też daje coś na odwal nawet teraz nie jestem w stanie sobie przypomnieć co, więc musiało to być coś nic nieznaczącego :O A o wiele lepiej pamiętam inne prezenty np. lakier do paznokci jaki lubię, kolczyki w moim stylu, czy książkę zgodną z moimi zainteresowaniami.

Gość jgre
no tak nie jest to dzień wyjątkowy dla faceta, bo jest to DZIEŃ KOBIET, a tu już nie można byćegoistą i trzeba pomyśleć o kimś innym - to nie w waszym stylu.

Gość Dumia
DG1987 Ale jak już pamięta, to czy nie mógłby wysilić się choćby na jedną różę? Ty byś dał swojej kobiecie bukiecik z zawieszką TESCO ? :O Poza tym moje koleżanki dostały piękne prezenty, bukiet róż z KWIACIARNI, sexi bieliznę itp., więc niektórzy faceci potrafią się wysilić.

Nie wiem czy przesadzam ale się wkurzyłam po tym jak zobaczyłam, że mój facet kupił takiego samego kwiatka mi, mojej mamie, bratowej i swojej mamie. Wy byście się wkurzyły?

Gość yyyKafeKrytykant
no tak, bo najwazniejsze to dostac "piekny prezent" i chwalic sie potem znajomym ja od mojego nie dostalam zadnego materialnego prezentu po prostu po raz pierwszy od bardzo dawna moglismy spedzic dzien razem i to dla mnie bylo wazniejsze od kwiatkow, prezentow itd.

Gość DG1987
Dumia Masz rację nie poniżyłbym w taki sposób kobiety , tylko zrobiłbym dla niej coś wyjątkowego , ale każdy facet jest inny i każdy ma inne poglądy na dzień kobiet czy urodziny swojej ukochanej , może poprostu trafiłaś na nie odpowiedniego faceta

Gość Dumia
Azura Nie przesadzasz też bym się wkurzyła :O A mój kiedyś kupił swojej mamie taką samą perfumę, co ja używam, no czy to jest normalne :O I teraz widzę moją kochaną perfumę w jego łazience, szlag mnie trafia.

Gość jalinka
aj tam, ja dostałam tulipany z lidla :) p.s. swojej Mamie też takie kupil-tylko inny kolor ;) ważne, że coś tam kojarzyl,ze dzien kobiet jest.. juz bez przesady.. najwazniejsza dla mnie to urodziny,imieniny,święta Bożego Narodzenia,a nie tam..Dzień Kobiet.. badyl byl, był :D w czym problem?

Gość yyyKafeKrytykant
a co to jest "perfuma"?

Gość rtyrty
a ja nie mam faceta :P różę dostałam od pana sprzedawcy w sklepie ;)

Gość Dumia
DG1987 - no widzisz, czyli mam rację jalinka - :"badyl byl, był " :D no właśnie, dobrze powiedziane, badyl :D Mogłam powiedzieć "jakie piękne badyle TESCOWE:D:D:D" Ja np. imienin w ogóle nie obchodzę i nawet nie wiem kiedy mam, więc mógł się postarać na ten dzien kobiet o piękną różę

michał3,i właśnie dlatego takie osoby jak ty są wiecznymi kawalerami :O X Na walentynki kupił mi wielki bukiet róż. Powiedziałam mu żeby następnym razem nie wydawał tyle pieniędzy na kwiaty bo szkoda kasy na coś tak nietrwałego. To teraz mi kupił tulipana. Na początku byłam zadowolona ale jak zobaczyłam co ma w zanadrzu dla reszty to się wkurzyłam. Z tego wszystkiego reszta nie dostała kwiatka i wszystkie zostały w domu :P

Gość Dumia
the dobeeee No właśnie, mnie tulipan rozczulił :) Naprawdę się cieszyłam z tego tulipana aż miałam radość w sercu. A tu później taki cios badyl z tesco

Gość Dumia
Azura Jak ja bym chciała dostać bukiet róż :):):) bardzo Ty w odwecie za takie same kwiaty możesz np. na święta dać jemu i jego rodzicom taki sam zestaw skarpet:D