Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haaaaaaaaaaazamat

Moj facet dał mi wczoraj tylko kwiatka :( Liczyłam na kolację :(

Polecane posty

Kochane przesadzacie - naprawdę. Ważne, że facet był z Wami, a za prezent powinnyście być troszkę bardziej wdzięczne... Na kolejny raz nie wyobrażajcie sobie nie wiadomo czego, a łatwiej Wam będzie się cieszczyć z każdego prezentu. Ps. Nie jest Wam troszkę głupio narzekać i grymasić? Pomyślicie o tych paniach, ktore nic nie dostały.

Gość Dumia
Azura a z trollem nie gadaj, nie widzisz, że tu nikt nie zwraca uwagi na żale tego pustaka :D

Gość Dumia
Berjaoi Współczuję paniom, które nic nie dostały, ale uwierz, jakbyś dostała od swojego faceta badyla z tesco też nei skakałabyś z radośći

"na święta dać jemu i jego rodzicom taki sam zestaw skarpet" :D Dosłownie tak samo mu wczoraj powiedziałam :D

Ludzie to tylko dzień kobiet, kiedyś dostawało się od partii goździka i rajstopy. Czy to będzie bukiet z tesco, lidla czy biedronki, to gorszy jest bo nie kupiony kwiat od Pani na ulicy czy w kwiaciarni? Nie wyolbrzymiajmy tego święta, ważniejsze są Nasze urodziny, czy rocznica ślubu. Dzień Kobiet jest świętem symbolicznym.

Gość Dumia
Azura I dobrze mu powiedziałaś :D Jak się nie poprawi to wciel plan w życie :P

Gość Dumia
naukowasowa A jaj bym wolała goździka i rajtuzy :) Lubię czasy PRLu :)

Gość iuytf.
Wiecie co kobietki a mi się wydaje że nie przesadzacie. Faceci są beznadziejni pod tym względem. Niestety ale w praktyce wygląda to tak że jak zdobędą kobietę to zwyczajnie przestają sie o nią starać i zabiegać bo i po co jak już jest Twoja. Tak sie składa że świata kobiet nie obchodzi się kilka razy w roku a jeden jedyny, wiec czy to taki wysiłek coś zorganizować. Jeśli kobiecie samej z siebie nie zależy na tym by coś dostać to nie ma sprawy, ale pozostałe dlaczego mają nic nie otrzymać? Nie oszukujmy się ale teksty typu że kobiety powinno się doceniać przez cały rok sprawdzają się tylko w teorii. Rzadko który mężczyzn sam z siebie kupi kwiaty lub coś zrobi spontanicznie. Ten dzień jest po żeby kobieta choc raz w roku czuła sie doceniona. Tak trudno zrozumieć że kobiety zwyczajnie tego potrzebują ? Ja jestem w długoletnim związku i tak samo potrzebuję uwagi, zainteresowania, zaskoczenia, miłości jak na samym poczatku, nawet bardziej gdyż z czasem to uczucie się zmienia i nie jest już tak płomienne jak kilka lat wcześniej. Takie świeta są dobrą wymówką do pokazywania sobie że jeszcze nam zależy na drugiej połówce, że ją kochamy, potrzebujemy, doceniamy i o niej myślimy. Sama się bardzo staram na wszystkie możliwe okazje.

Dumia Mylisz się :-) Ja od wwojego męża dostalam w tym roku prymulki za ok 4 zł, a jestem z nich bardzo zadowolona. Jesteśmy razem 11 lat - 6 lat po ślubie i możesz mi uwierzy, że zadarzyło mi się dostać "badyla z tecso" z resztą tak jak piękne bukiety z kwiaciarni. Ja się staram docenić swojego za same dobre chęci i tyle :-)

Dumia, ja bym chyba na Twoim miejscu się nie wkurzyła za kwiatka z Tesco. Raczej ten sam kwiatek co w kwiaciarni tylko cena inna. Chociaż ja chyba jestem sknerusem (mój facet tak twierdzi) więc może inaczej na to patrzę :P

Gość yyyKafeKrytykant
a ja was nie rozumiem facet daje wam prezent (jaki by nie byl i skad by nie byl to jednak jest prezent) to zle i krzyczycie, ze chcecie, zeby chociaz w tym dniu was docenil a czy wy docenilyscie tego faceta? to, ze dostalyscie prezent? (niezaleznie od tego jaki to prezent, ile kosztowal itd.??

Gość yyyKafeKrytykant
Azura tez jestes dobra :o najpierw krzyczysz, ze nie chcesz takich duzych bukietow, a jak dostajesz kwiatka to zle, ze tylko kwiatek :o

Gość Dumia
iuytf. Dokładnie 100 % racji. Ja też się bardzo staram np. na jego urodziny kupuję perfumy Hugo Boss, czy jakiś świetny zestaw Street 48 biały, czy album z naszymi zdjęciami, w który włożyłam masę wysiłku. Ja robię bardzo fajne prezenty.

Gość hjjohggf
oj tam :) ja dostalam od mojego bukiecik tulipanow z biedronki :) i nie narzekam, wazne ze pamietal :)

Gość ElkaMelka
ja w ogole nie dostałam kwiatka ... piwo i frytki - ot cala kolacja ...

Gość Dumia
Azura Ale to tescowe badylstwo też chyba tak mało nie kosztowało bo tam jest 5 badziewnych kwiatków w środku. Hmm nie wiem ile mogło kosztować. Być może róża wyszłaby znacznie taniej. A jaki efekt.

Gość Dumia
hjjohggf A wisi Ci w kwiatkach zawieszka BIEDRONKA? :D

yyyKafeKrytykant, najpierw zacznij czytać ze zrozumieniem a dopiero później pisz do mnie :O

Gość hjjohggf
nie, na folii była nalepka :D bo mój oczywiście nie zdaje sobie sprawy, że jak daje kwiatki, to chociaż możnaby ten biedronkowy celafon jak od szczypiorku sciagnac :D ale cieszę się :) dla mnie liczy się pamięć i to w jaki sposób mi je daje, a nie czy są z biedry czy innego marketu :P

Gość Dumia
hjjohggf No właśnie :D A u mnie smętnie zwisa bilecik TESCOWY. sam gust i szyk. Wiadomo wolę dostać cokolwiek niż nic, no ale tak szczerze to to mnie nie cieszy.

Gość bble ble ble ble
a ja nie dostałam żadnego kwiatka, było mi smutno jak mijałam te wszystkie dziewczyny z bukiecikami. Liczyłam, że nie będzie żałował 3 zł na jakiegoś tulipanka dla mnie :(

Gość Dumia
bble ble ble ble biedna :( ja też zazdroszczę koleżankom, które dostały piękne róże zasługujesz na pewno na takiego, co Cię doceni

Gość hjjohggf
ja u mojego narzekam jedynie na brak komplementów. ostatnio specjalnie dla niego ubieram się w domu w sukienki, rajstopki itd. żeby nie łazić w dresie. a on słowem nie powie, że ładnie wyglądam :( dzisiaj czeka nas rozmowa na ten temat....

Gość przesadzacie moim zdaniem
Wiecie co? jesteście okropne. Zamiast się cieszyć, że Wasi faceci pamiętali to Wy jeszcze wybrzydzacie.Wiecie ilu jest facetów którzy olali wczorajszy dzień zupełnie? Wy macie przynajmniej takich, którzy pamiętali. Niektórym kobietom nigdy nie dogodzi :O

Gość czerstfy ponczek
na prawdę nie rozumiem co w tym takiego, że facet nie zaprosił na kolację tudzież nie dał jakiegoś super ąę prezentu z okazji nieszczęsnego komunistycznego dnia kobiet :D i jakie to straszne bukiet z tesco - co to za różnica, z jakiego sklepu te nieszczęsne kwiaty? mój narzeczony dał mi ładny bukiet tulipanów, ale liczy się tak na prawdę to, że miło spędziliśmy wieczór

Gość Dumia
hjjohggf Ojej to co on jakiś gej :/ Mój chociaż docenia sukienki, np. ostatnio zrobiłam sobie piżamę z takiej za małej bawełnianej sukienki i chodziłam w niej po domu i mówił, że pięknie wyglądam prawdziwy facet dostrzega kobiecy strój

Gość bble ble ble ble
właśnie. powinnyście się cieszyć, że dostałyście jednego kwiatka czy tam jakieś czekoladki.. mój niestety nawet mi życzeń nie złożył jak się spotkalismyśmy tylko wysłał krótkiego smsa wczesniej.

Gość Dumia
czerstfy ponczek Zobaczysz jaka to różnica, jak sama dostaniesz badyle z zawieszką TESCO Wtedy pogadamy 🖐️