Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co kupić...

Prezent urodzinowy dla 5-latka. Pomocy!

Polecane posty

Hej, Mam pytanie do Was, bo od pewnego czasu hitem są gadające chomiki. Sama bym chciała mieć taką zabawkę w domu. No ale przejdźmy do rzeczy. W najbliższym czasie od męża bratanek będzie kończyć 5 lat, i szczerze nie wiem co mu kupić. Bardzo przykuł moja uwagę gadający chomik, bardzo śmieszny "gadżet", wiem że teraz jest na topie. Nie wiem czy będzie to trafiony pomysł? Oto link do filmiku jak ten chomik działa: http://www.youtube.com/watch?v=7KUOwLmjs_E Na allegro z przesyłką kosztuje 65 zł. Z tym że dodam że chłopczyk wiadomo jak każdy chłopczyk lubi autka, wozy strażackie, pociągi, itp. I nie wiem czy trafię z tym prezentem w tym wypadku i czy będzie to go interesowało? Pomóżcie! Będę wdzięczna :).

Gość senność.....
chomik pierwsza klasa a co do prezentu to sie nie wypowiem bo nie wiem :(

Gość otóż..........................
mój syn też przede wszystkim samochody (ma 4,5l), ale cieszy się rówież z innych zabawek. Nie sądzę, by jego świat musiał ograniczać się do motoryzacji

No właśnie wiem że chomik to pierwsza klasa. Tylko boje się że będzie później gadanie że nie trafiłam z prezentem - a nie ukrywam że mąż ma popieprzonego brata i jego kochasię. Więc chciałabym uzyskać Waszych opinii, czy wg Was dobrze zrobię. Bo innego pomysłu na prezent nie mam.

W sumie najłatwiej byłoby dać dla malca kasę, a rodzice zadecydują co mu kupić. Z tym że oni są na tyle wredni, że jak są sytuacje typu: komunie, wesela, gdzie wszyscy w dzisiejszych czasach dają kasę, to oni jak odmieńcy dawają prezenty rzeczowe. I jak był nasz ślub i rozdawaliśmy zaproszenia, to napisaliśmy wierszyk że chcemy kasę. Na weselu było prawie 100 osób, od wszystkich dostaliśmy kasę, z wyjątkiem brata męża, kupił nam mikrofalówkę :o. Która szczerze mówiąc nie podoba mi się, a gdybym ją sprzedała a kupiła za to taką jaka mi się podoba na all to by było dopiero gadanie i obrabianie dupy w rodzinie :o. Także robię to na takiej zasadzie - jak oni dają prezenty rzeczowe, to ja tak samo postąpię.

Gość senność.....
może jakąś grę edukacyjną

Gość senność.....
albo puzzle 3D o tematyce chłopięcej-auta,roboty,samoloty

senność - a jakie gry byś polecała? O ile się oczywiście w tym orientujesz :). Jakie są teraz na topie? Z tego co wiem to mały ma jakieś gry, ale nie wiem jakie :( i też boję się że kupię mu to samo co już posiada. Musiałabym teściową podpytać jakie gry ma, bo ona cześciej u nich bywa, niż my.

Gość senność.....
szczerze powiem, że nie mam pojęcia, a o tych pomysłach, które napisałam, to wyczytałam w necie (poszukałam bo chciałam pomóc). zaraz jeszcze popatrzę ale znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/magic-pen-angielski-gra-edukacyjna-00769-trefl-i3074411587.html http://allegro.pl/gra-angielski-magic-pen-trefl-edukacyjna-i3086790244.html http://allegro.pl/4m-zrob-to-sam-wyscigowka-3543-patalonia-24h-i3015843462.html nie są to drogie prezenty ale może nakierują Cię na coś podobnego, zaawansowanego. a nawet jeśli kupisz coś tańszego to zawsze można dokupić coś jeszcze (co 2 prezenty to nie jeden ;) )

E tam.....takich chomikiem 2 tyg dziecko sie nacieszy,pochwali wszystkim kolegom, i to na tyle,znudzi mu sie niebawem Choc jakby moje ktores z dzieckow to w aucie puszczalo to chyba wysadziłabym ich na srodku drogi z tym chomikiem,bo wkurvialoby mnie to Kup mu rolki, bardziej pożyteczniejsze

Gość senność.....
albo gry pędzące żółwie, super farmer, wilki i owce

Bardzo dziękuje Wam za pomysły :), dzięki Wam jestem bardziej pod tym kątem ukierunkowana :). Jeszcze siądę z mężem i wybierzemy dla małego coś najbardziej odpowiedniego ;). Jeszcze raz stokrotne dzięki 🌼

Gość senność.....
życzę udanego prezentu i dużo zabawy :)