Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera2332

pyt o podroz wizzair z niemowlakiem - o wozki

Polecane posty

Gość wera2332

dziewczyny czytalam w czesto zadawanych pytaniach na ich str ze mozna wziac wozek skladany lub fotelik. Ale ja bym chciala wziac spacerowke plus fotelik.Moj wozek ma opcje zdjecia spacerowki i wlozenia fotelika. jesli jest oplata za fotelik to bym kupila bo jednak chcialabym zabrac i wozek z nakladana spacerowka i fotelik tez.. :P wiecie cos w tym temacie?

Ja lecialam ta linia 3 tyg temu.Zabralam stelarz i do tego nosidelko,bezplatnie,wszystko oddane bylo przed wejsciem na poklad samolotu.Nie wiem jak jest jak chcesz wziasc spacerówke i nosidelko ale mysle na dodatkowa doplata napewno mozna zabrac.

Gość wera2332
i co czy pytaly czy podgrzac mleko np?,moge tak jak ty wziac tylko stelaz i fotelik planuje leciec za pare mcy jak dziecko bedzie mialo 3 skonczone :D heeh na razie jestem w 35 tyg:D hehe

Gość Latalam z 3-miesiecznym dzieck
Latalam ta linia i mialam dokladnie jak ty spacerowke i wpinany fotelik. Spacerowke sie oddaje przed wejsciem na poklad ale gosc ktory ja przyjmowal powiedzial zebym zabrala dotelik na poklad bedzie mi wygodniej:) i to wszystko bez doplaty bo wozek z niemowlakiem leci za darmo a fotelik jest przeciez jego czescia. Jednak jak bedziesz chciala leciec z fotelikiem na pokladzie to najlepiej dopytac przy odprawie bo musisz miec miejsce z przodu. A i nie zapomnij ze wchodzisz bez kolejki zebys czasem nie czekala bo potem tego miejsca na fotelik mozesz juz nie znalezc.