Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta,23

Wypadnięty hemoroid-booolii :((((

Polecane posty

Gość Marta,23

Prowadze siedzacy tryb zycia,nie mam czasu na zdrowe zbilansowane i przemyslane odzywianie...zwykle jem fastfoody,slodycze i potrawy ciezkostrawne.Dlatego czesto mam zatwardzenia :((( Zwykle po takim trudnym wyproznieniu mam jakas rankę ktora mnie boli kila godzin i po problemie. A wczoraj podczas robienia kupy-owszem bylo zatwardzenie, ale takie jak zwykle (w skali od 1-10 na 7).Dalo sie przezyc.(nie mam problemu z perystalktyką jelit,tylko moje stolce są szeeerokie,troche w ksztlcie kuli a moj odbyt chyba nie jest rozcigliwy).Odbyt bolał mnie wczoraj cły dzien po tym...calą noc... Dzisaj tez mnie boli,Wyczulam palcem ze wypadł mi guzek :(( Znacie jakies domowe DOBRE sposoby zeby sie pozbyc bolu i tego guzka???Ten guzek ma sie wchlonąc do srodka,czy odpasc? Wstydze sie isc do lekarza czy do apteki :(((( Nasiadkowki ,smarowanie czyms? pomoźcie :\

Gość fgdgdgd
przestan zrec te slodycze i fasfoody a zacznij owoce i warzywa teraz jak trwoga to do boga:O

Gość fasia
Idź do apteki, nie wyleczysz tego bez leków. Kup np. Procto Glyvenol w czopkach.Już po jednym poczujesz ulgę. Guzek musi wrócić na swoje miejsce i zmaleć.Spróbuj go po prostu wcisnąć.

Gość Marta,23
jak trwoga to na forum :P boga jeszcze nie wzywam... ale ja mam dobrą perystaltykę,tylko te kupy takie SZEROOKIE. Sprubuje go nasmarowac wazeliną i wcisnąc. trzymajcie kciuki :)

Gość buli buli
wciśnij do środka i musisz więcej siedziec niż chodzic bo ci będzie wychodził na zewnątrz

Gość dertywwee
musisz odwiedzić murzyńską dzielnice w Londynie, tam Ci wyleczą kiche stolcową.

Gość Anurex mi pomógł
Ja miałam problem z hemoroidami, a właściwie jednym dużym w ciąży i po ciąży. W ciąży łykałam tabletki DIH, smarowałam maściami.Poprawa była i owszem po lekach, ale po jakimś czasie znów dolegliwosci wracały.Po ciąży, tak mi problem doskwierał, że zaczełam szukać jakiego skutecznego sposobu i znalazłam, nazywa się ANUREX. Od razu piszę, że nic tu nie reklamuję. Zresztą proszę poczytać opinie np. tego ustrojstwa.Po prostu dopiero to urządzenie mi pomogło, od kuracji minęło 2 lata i nie mam hemoroidów. A naprawde cierpiałam.polecam.

Gość hej mam pytanko
zaden hemoroid nie wyleczy sie sam! hemoroid - jesli juz jest - trzeba po prostu usunac. musisz isc koniecznie do proktologa i on zaleci odpowiednia kuracje. inaczej mozesz nabawic sie powiklan i infekcji odbytu, a to juz powazny problem.

Gość gość
marta wystarczy ze bys zjadla z rana ciasteczko owsiane i miala bys problem z glowy, a swoja droga to marnujesz czas na fastfoody i dlatego nie masz czssu na lepsze zarcie. zamiast jesc slodycze to moglabys jesc slodkie bogate w blonnik platki owsiane . a najlepiej to wez zelasko i sobie przejedz po odbycie i ci sie sklei to w ogole nie bedziesz musiala sie meczyc na kiblu albo lepiej zatkaj se d**e arbuzem

Gość gość
Odpowiadasz na post z 2013 roku? wszystko w porządku z tobą?