Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandskamskqlms

Czy gdybym wystawila na allegro kupilby ktos?

Polecane posty

Gość kandskamskqlms

Taki zestaw; -Wozek 3 w jednym malo uzywany,kupilam nowy,spacerowka uzyta 2razy? dalam za niego 1000 na all -mata edukacyjna Rain forest nieuzywana w pudelku -lezaczek-bujaczek fp ten prosty model malo uzywany w pudelku http://allegro.pl/fp-rozowy-lezaczek-t5051-i3088926058.html taki niebieski -pudelko grzechotek http://allegro.pl/duzy-zestaw-grzechotek-i-gryzakow-my-baby-7-elem-i3072456075.html- nieotwierany -krowka fp -mata muzyczna http://allegro.pl/mata-muzyczna-edukacyjne-3-rodzaje-najtaniej-i3058729678.html u pudelku nieuzywana Chcialabym to wystawic zeby jedna osoba kupila wszystko,wozek jest jak nowy,reszta rzeczy tez...maz jest maniakiem kupywania wszystkiego dla dzieci...jak myslicie ile za taki zestaw sobie zyczyc? czy ktos by to kupil? Nigdy nic nie sprzedawalam na all

Gość sdfghjkhgfdsadfghjuk
jesteś z podlasia?

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
na allegro wszystko kupia, ja sprzedalam wszystko, co mialam zbęden i to za niezłą kaskę:)

Gość KingaSrefanjkaFanka
No cóż :) znając allegrowe cwaniary pewnie by kupiły, ale skoro używane to max za 5 zeta

Gość kandskamskqlms
okolice lodzi,kutna zastanawiam sie nad wystawieniem na jakims miejscowym portalu

Gość henk1
No możesz spróbować,ale ja nie kupię.

Gość ja chętnie kupię leżaczek
jestem z łódzkiego. jak wystawisz gdzieś podaj linka :-)

Gość Izabelka......... ...:)
dla mnie za wczensie aby cos kupowac ale mysle, że bez problemu sprzedasz wózek. z mata może byc problem bo pełno tego na allegro ale wystawic możesz nie koniecznie na jednej aukcji.

Gość Bądź sobą
wszystko bez problemu, ale nie na jednej aukcji... Wystaw wszystko osobno, a napewno nie razem z wózkiem, niezłą kasę zbierzesz, ale raczej nikt nie kupi takiego "pakietu"

Gość kandskamskqlms
bede sie pozbywac gdzies za miesiac,nie chce sie za bardzo bawic w wystawianie pojedynczo i latanie na poczte z kazda pierdola..najlepiej jakby ktos podjechal zabral wszystko i juz..nawet zejde z ceny,mysle ze jakiejs mamie w ciazy moze spodobalby sie taki zestaw,dorzucilabym jeszcze jakiesc ciuszki,zabawki itp TYLKO ILE POWIEDZIEC>>KAZDA RZECZ ZA 1/3ceny i zsumowac?

Gość a ja bym kupila taki zestaw
jestem w ciazy,ale raczej sie nie dogadamy bo jestem z Gdanska,nie odbiore ale szukam czegos takiego,taki fullpack.Jak policzyla moja siostra kupe kasy wydala na tego typu pierdoly

Gość ja tez jestem z łodzi i mam
leżaczek bujaczek do sprzedania, mało uzywany

Gość a który to rogalski?
nikt wszystkiego nie kupi na raz

za wozek weźmiesz 250 max

Gość ja tez jestem z łodzi i mam
a skad wiesz, ze nikt wszystkiego nie kupi? przeciez nie wiesz czego ludzie beda szukali... Moim zdaniem warto spróbowac... pomysl tak realnie ile za to bys chciała i wystaw na allegro licytację z CM i zobacz jak sie sytuacja rozwinie...

jak ktoś kupuje wozek nie myśli od razu o macie muzycznej

Gość Marta,23
wszsytkiego naraz jedna osoba napewno nie kupi!!! KAzda mama kocha swoją dzidzię..i chce dla niej najlepszych rzeczy...nowych,czystych...a nie niewiadomych.:P Jedną uzywaną rzecz moze ci kupic....ale nie kilka. Waatpie zeby ktoś sie nahapał na caaly uzywany komplet dla swojego skarba.To szczyt chytrosci i nieostroznosci... Zrób dobre fotki...kazdą rzecz 3x ,z 3 stron...I zrob kazdej rzeczy osobą aukcję. Zaklep cene minimalną 40 % sklepowej wartosci za jaką kupilas....I Wystaw na aukcję,niech podbijają cenę :)

Gość angggggora
podaj swojego maila,chetnie oplace przesyłke..moja cena 800zl jesli wozek 3w1okarze sie ok. Wiem,ze takie rzeczy beda potrzebne,a jesli ktos pisze,ze niezniszczone i w pudelku to ufam.Moja sasiadka kupila wozek na allegro za 1000 a sprzedala za 700,po jednym dziecku prezentuje sie super,jesli zaoszczedze chodzcby 200zl to bym sie pisala,po za tym mata,lezaczek,podaj maila to dam namiary na siebie. POzdrawiam