Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkyLex

Dziewczyny pomóżcie mi, bo dostaje na głowe :((

Polecane posty

Gość SkyLex

Zacznę od tego, że od ponad 2 lat spotykam się z Pawłem, ponad rok jesteśmy parą wszytsko było dobrze, ale teraz zaczęło się psuć :( Ogólnie jesteśmy parą na odległość, ale codziennie rozmawiamy na skypie i w ogóle, ale jest coraz gorzej. Pewnie każda z Was powie, zebym z nim zerwała, ale dziewczyny nie potrafię, nie wiem, czy to miłość, ale nie potrafię o nim nie myśleć, chce zeby był zawsze blisko mnie. On mi powtarza, ze mnie bardzo kocha, że zależy mu tylko na mnie, ze on chce być tylko ze mną. Ale on cały czas wychodzi z kumplami na piwo, mnie olewa totalnie, błagałam go wielokrotnie żeby został ze mną, ale on woli wyjść. Zawsze do niego wydzwaniam, ale on notorycznie nie odbiera ! Wczoraj był Dzień Kobiet, a on poszedł do kumpla na urodziny :/ Dowiedziałam się, ze była tam dziewczyna, która poprosiła go o masaż, a on jej wymsował plecy i zapytałam sie, czy była ładna, a on powiedział, ze tak, ze ładniejsza ode mnie. Wiem, ze on mi nie mówi wszystkiego. Dziewczyny doradźcie mi co mam robić, bo naprawdę coraz gorzej się czuję, czasami mam opuścić ten realny świat :/ I nie wiem, czy czasami do tego nie dojdzie :( Pomóżcie proszę !

Gość Miła**
Skoro ci powiedział że była ładniejsza od Ciebie to nie zasługuję na Ciebie... ZOSTAW GO... olewa cie tak jak moj chłopak to IGNORACJA nie dziwie się ze popadasz w doła przez to bo mam tak samo. Musisz sie uwolnić od tego.. Niech zobaczy co stracil.. TERAZ TY musisz mowic warunki a nie on, bo z tego co piszesz zrozumiałam że zawsze jest tak jak on chce a tak nie powinno być.

Gość Robyn
olej kolesia!!!!

Gość SkyLex
Miła** Tylko, że ja mu już tyle rzeczy mówiłam, że jeśli sie nie zmieni to z nim zerwę, ale on tylko mówi, ze się zmieni i na tym poprzestaje :/ A próbowałam już wielokrotnie od niego odejść, ale serio nie potrafię to jak uzależnienie. Szczerze to chciałabym bardzo się od niego uwolnić, ale nie mam pojęcia już w jaki sposób :( Więc coraz częściej myślę, ze najlepszym wyjsciem będzie przerwanie tego żałosnego zycia :(

Gość Hannn*
U mnie jest tak samo mówie mu tyle razu co mnie boli, i ze jak nie zmieni swojego zachowania odejdę a on ciagle mi wmawia ze mam doła dlatego tak mowie..echh... nie bierze tego co mowie na poważnie... Ja zrobiłam to przestalam się odzywac od wczoraj do niego, może coś zrozumie w co wątpie... TEZ mam mętlik w głowie ... Ale tak bedzie najlepiej dla mnie... Ty też sobie poradzisz... napewno.. Masz marzenia jestem pewna wiec odejdz od niego i poświec się Marzenią. Mimo wszystko warto zyc:)

Skoro mówiłaś, że jak się nie zmieni, to z nim zerwiesz, a się nie zmienił i nie zerwałaś, to łudzisz się, że cokolwiek się zmieni? On ma cię na widelcu. Zacznij się szanować i zakończ tę żałosną znajomość.