Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8765r4e3

CZY WASZ FACET/MĄŻ PO PRZYJSCIU Z PRACY TYLKO DO KOMPA WALI

Polecane posty

Gość 8765r4e3

ciekawi mnie to. wiele kobiet narzeka ze ich facet w ogole nie interesuje sie nimi jak przyjdzie do domu, tylko od razu do kompa i siedzi godzinami , albo tv i piwsko i nic wiecej.. ahh smutne to :( nie mam faceta i nie chce tak skonczyc. chcialabym zeby moj facet cenil to ze razem jestesmy i interesowal sie mna, rozmawial ze mna, i cieszyl sie ze i ja sie nim interesuje.. przytulal sie itd ;p razem pobyc to nie znaczy to samo co siedziec w jednej chacie ale jedno siedzi na kompie a drugie albo tez na kompie albo niewiadomo co robi bo drugiego to nie obchodzi. totalna obojetnosc. co zrobic w takiej sytuacji? rzucic? czy jak... ja znam jednego faceta ktory prawie ze nosi swoje wybranke na rekach, jak maja wspolne wieczory to nigdy nie spedzaja go w taki sposob, tylko cos wspolnie zawsze kombinuja, a laska chodzi zadowolona, w soidmym niebie, on tez szczesliwy ze ją ma. i ich wspolne bycie razem daje im tyle szczescia.. oni to moj wzór, tez bym chciala spotkac takiego faceta ale skad mam pewnosc ze ten ktorego nastepnego poznam nie okaze sie po czasie oziebłym leniem komputerowym trollem jakims beznadziejnym :( ehh albo piwochlejem telewizornym :(

Gość To zrób mi loda
Mój mnie w cipę wali

Gość mizoginistycznynArcyzYebaka
...na ogół walę do kibla....walę w łazience albo w innych miejscach...

"chcialabym zeby moj facet cenil to ze razem jestesmy i interesowal sie mna, rozmawial ze mna, i cieszyl sie ze i ja sie nim interesuje.. przytulal sie itd" :D dziewucha, przestań być bluszczem. z takim podejściem nie zbudujesz związku

Gość hahahaiaiaiahiaiaia
hah aahahaha ­ ­ ha hahah a

Gość 8765r4e3
jakim bluszczem? oszaleliscie? zwiazek chyba na tym polega ze dwoje ludzi chce byc blisko, wiadomo ze nie 100% czasu ale przeciez jak nie ma tej checi by po pracy przyjsc do siebie,poprzytulac sie i zainteresowac sie druga osoba to co to ma byc????

Gość jakis czarny mam
a ja nie znioslabym takiego faceta,ktory caly dzien by mnie glaskal,ciucial i nie mial zainteresowan:O moj nie siada do kompa bo on rzadko w domu bywa:D kazdy z nas ma swoje pasje a czas razem tez spedzamy czynnie

Gość cdfffffffffffe
kobieto to dziaal tylko na poczatku zwiazku! iolez mozna sie tulic, byc czulym ,nosic sie na rekach?? to sie stale z czasem nudne!!

Gość 8765r4e3
eee nie mowie ze caly czas! ale ze chociaz raz dziennie co nie? nie ze przez 2 godziny ale te kilka czy kilkanascie minut? hmm ja tam nie wiem ale mi sie marzy czuly mezczyzna a nie oziebly gad ktory ma mnie w glebokim powazaniu czy jestem czy nie.. jednak tak jak pisze, znam zwiazek gdzie to tak dziala, facet kocha ją nad zycie i to juz tyle lat i czulosci im nie brakuje. oboje sa szczesliwi i ja tez tego chce. wlasnie takiego zwiazku. tylko gdzie takiego faceta znalezc? skoro wiekszosc to zimne gady ktore tylko od bluszczy potrafia wyzwac :(

Gość jakis czarny mam
my sie przytulamy zawsze rano ja wstaje robie sobie kawke,zjem sniadanie i wskakuje do niego i go budze po kilkunastu latach milosc inaczej sie okazuje niz glaskaniem po glowce

Gość 8765r4e3
ja nie pisalam o glaskaniu po glowce ani ciumcianiu jak do dziecka

Gość mizoginistycznynArcyzYebaka
...zespół niedopchnięcia....niestety zawsze wina faceta.....

Gość 8765r4e3
jaki zespol? ja nie mam obecnie faceta pisze o czulosciach takich codziennych a nie seksie

Gość sarenka8612
eh tam trzeba wypośrodkować w związku po prostu. Jest czas dla niego jest czas dla mnie jest czas dla NAS. I tyle. mój też czasami przysiaduje przed kompem zaraz po pracy. No i co w tym złego? Następnego dnia spędza czas ze mną lub z kolegami. Ważne żeby pamiętał o mnie. A jak nie pamięta to mu przypominam że ma ze mną być a nie obok mnie i tyle. No ale są faceci którzy olewają swoje partnerki i prawie wcale z nimi czasu nie spędzają ... Ale pytanie wtedy czy to jest miłość? Czy to jest związek a może tylko wspólne mieszkanie? I gdzie tu szacunek do drugiej osoby? Trzeba rozgraniczyć olewanie i oschłość od własnej przestrzeni życiowej w związku.

Gość PATYryJooTA
pkt 1 ..Prawa wyborcze będą posiadać osoby które zdadzą kilkunastopunktowy egzamin z wiedzy OBYWATELSKIEJ ŚWIADCZĄCY O MERYTORYCZNYM PRZYGOTOWANIU DO WPŁYWANIA NA LOSY POLSKI...w ten sposób reszta która i tak omija wybory nic nie straci a decyzje większości demokratycznej będą adekwatne. pkt2 ..prokreacja potomstwa powinna być uwarunkowana wcześniejszymi badaniami psychologicznymi i psychiatrycznymi badającymi zdolność i właściwe umiejętności przyszłego rodzica do wychowania i zapewnienia właściwych warunków rozwoju przyszłego wrażliwego empatycznego nie ograniczonego człowieka..