Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LifStar

Nieśmiała małomówna dziewczyna.

Polecane posty

Gość LifStar

Jak można z taką rozmawiać skoro po twarzy podczas rozmowy z nią odczytać można niechęć do rozmowy. Jak można z taką rozmawiać by ją zainteresować czymkolwiek dziewczyna jest mądra dobrze się uczy nie zadaje się z koleżankami które są strasznymi gadułami jest bardzo atrakcyjna aczkolwiek nie ubiera się nie wiadomo jak wyzywająco. Nie wiem co ona ma w sobie takiego co mi zajmuje miejsce w mojej głowie chciałbym z nią porozmawiać ale jak zamierzam się zabrać do zagadania do niej to mam taka pustkę w głowie że szok. Z innymi dziewczynami które są równie ładne nie mam problemu podejść i coś powiedzieć nawet palnąć najgorszą głupotę. Dlaczego z tą akurat mi tak ciężko może być nawiązać jakąkolwiek relacje?

Gość hehhahaahahh
ja sie nie dziwie, ze ona z takim cwokiem jak ty gadac nie chce. spadaj analfabeto na forum dla dzieci 🖐️

Gość as per girl
skąd wiesz ze jest niesmiala moze tylko malomowna? a moze pustka w glowie jest obustronna? a moze ma cie w pompie? albo gadanie to nie jej specjalnośc? albo juz palnales najgorsza glupote i ona sie zastanawia z kim zacz ma do czynienia? albo... albo... albo... skad do cholery mozna wiedziec co komu po glowie chodzi?

Gość LifStar
"ja sie nie dziwie, ze ona z takim cwokiem jak ty gadac nie chce. spadaj analfabeto na forum dla dzieci " Jakie to smutne że oceniasz po pozorach nie znając mnie, chyba nie masz prawa tego robić.

Gość gffdsrghb
Moze potrzebuje czasu zeby sie do ciebie oswoic a wtedy na pewno sie otworzy. Ja tak mam

Być może jest to ostatnia na ziemi normalna dziewczyna! ile ma lat? Ostatnia, skromna, mądra, mówiąca na temat, zabawna i znająca swoją wartość dziewczyna! Chłopie! Znalazłeś skarb. Może w dodatku dziewica?

Gość Vvsfjmugtrf
Zapytaj czy sie umówione z tobą.

Masz przy niej pustkę w głowie, bo zależy Ci żeby dobrze wypaść, zachęcić ją do siebie, a to utrudnia kontakt :P Przyciąga Cię, bo jest taka inna, zamknięta i niedostępna. Hm, jeśli z jej twarzy podczas rozmowy możesz odczytać niechęć, a nie zakłopotanie, czy wstyd, to może ona faktycznie jest niechętna?

Gość LifStar
@hijasynta Nie wiem dokładnie ile ma lat ale wiem że ma córeczkę i pracuje. Zabawna to nie jest ale jak już się uśmiechnie to błyskawicznie poprawia mi się nastrój i ja mam ochotę się uśmiechać patrząc na nią. Ogólnie to jestem wku.r na siebie że choć miałem tyle okazji by z nią pogadać to nie zrobiłem tego, a dawała mi sygnały wskazujące na to np z koleżankami nie siadała na przerwie na ławce podeszła do mnie bardzo blisko i staneła podejrzewam że to był ukryty sygnał bym coś zaczoł działać, a ja głupi stałem jak kołek chyba jednak jestem ciota:(

LifStar może to głupia sugestia , ale skoro tego nie potrafisz zrobić w realu to spróbuj w internecie jeśli znasz jej dane , poszukaj jej na jakimś portalu randkowym nk czy fb , a jak nie to zapytaj ją o mejla i spróbuj poznać ją w sieci .

Gość LifStar
@DG1987 Wiem wiem już próbowałem jej szukać, ale nie dlatego by do niej napisać nie to nie jest męskie i to tylko odtrąca kobiety bo to jest za bardzo powszechna metoda zagadywania do dziewczyn, zresztą kobiety mają zdanie o tych co zagadują na fejsie że to są same cioty. Ja nawet jakbym miał fejsa i ona miała to i tak bym do niej nie napisał.

hmm dlaczego ? Jest sporo ludzi którzy nie potrafią rozmawiać w realu a w necie jakoś się porozumieją i później jakoś to będzie , dlaczego nie chcesz spróbować ? Spróbuj może to w czymś pomoże

Gość ladyrodth
Taka skromna , malomowna i ma dziecko ? To widocznie mozna do niej dotrzeć :-) innemu jakos sie udało .