Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooopa

Wlaczcie tvn style zasrane mamuski po cc!!

Polecane posty

Gość dooopa

sluchajcie

Gość ja tez nie krajowa
nie mam,moze nas mamuski po cc oswiecisz o co chodzi?

Gość ja tez nie krajowa
przepraszam:zasrane mamuski po cc

Gość dooopa
wypowiadano sie ze dzieci po cc czesciej choruja na astme , alergie, ze jest to szok dla dziecka itd, wiec teraz drogie mamy co mialy cc na zyczenie stuknijcie sie w glowe:)

Gość ja tez nie krajowa
buhahaha i ty wierzysz w takie bzdury?? sorry,nie meiszkam w polsce i wiele moich kolezanek mialo cc.Nam takich bzdur nikt nie wmawial:) sama mam kilkuletnie dziecko urodzone przez cc.JEST ZDROWE JAK RYBA w przeciwnienstwie do dzieci kolezanek z polski i nie wazne czy rodzily przez cc czy sn. W polsce jest bardzo duzo schorowanych dzieci i nie ma to zwiazku z cc

Gość bleberry muffin
ja urodzona przez cc. Mam 34 lata. Nie mam ani alergii ani astmy. Nigdy nie miałam zapalenia płuc a oskrzeli tylko raz.

Gość dooopa
wypowiadali sie lekarze;]

Gość dooopa
przeciez nie kazdy bedzzie mial astme ale wiekszy odsetek jest dzieci z atma i alergie po cc niz sn:)

Gość pewnie ze to prawda
podczas przechodzenia przez kanał rodny wyciskane są z dziecka wszelkie zaległe płyny z płuc. Lekarz po cc nie jest w stanie tak tego oczyścic jak sama natura. Jej się nie da oszukać, to tylko niektórym się wydaje, że cywilizacja jest hen do przodu :P a tak na prawdę gdyby nie ta mądra natura to dawno byśmy wyginęli.

Gość Kleo.patra
nie zesraj się autorko

Gość dooopa
pewnie ze to prawda- masz absolutna racje:)

Gość jeśli wszystkie matki po sn
używają takiego słownictwa jak ty "zasrana" autorko to cc zdaje się być błogosławieństwem dla świata :P

Gość jzjjsns
Dokladnie w polsce jest duzo schorowanych dzieci,a dlatego ze nie ma selekcji naturalnej i chroni sie na sile ciaze przed 12 tygodniem,tak mi sie wydaje

Gość Kotka kotka
Przecież o tym wie każdy z wyższym wykształceniem, nie ma dla mnie w tym nic dziwnego. Chociaż sama rodzilam cc bo musiałam.

Gość Kotka kotka
Gdybym Mogła to zrobiłbym wszystko by moc urodzić sn.

Gość też wolałabym urodzić SN
co z tego skoro nie mogłam i musiałam mieć 3 razy CC

Gość ja tez nie krajowa
predzej alergie np.skorne dzieci dostaja od tych szajsowatych kosmetykow,ktorymi matki codziennie niemowlaki smaruja! a nie po cc:D No i po tych witaminkach,syropkach ktore mamy na wlasna reke podaja dzieciom. Na tym bymsie skupila

Gość wole byc mamuska po cc
ale normalna osobą,niz takim chamidlem jak autorka tematu........

Gość bardzo malo moim
dooopa wypowiadano sie ze dzieci po cc czesciej choruja na astme , alergie, ze jest to szok dla dziecka itd, wiec teraz drogie mamy co mialy cc na zyczenie stuknijcie sie w glowe XXXX pusta głowo, dwoje dzieci urodzilam przez cc na zyczenie, sa juz nastolatkami i nie maja ani alergii ani astmy :D ta sluchaj wszystkiego co gadaja:D a jak powiem ze jestes kretynka też uwierzysz:D:D:D

Ja sie zastanawiam tylko nad jednym. Dlaczego kobiety po porodzie sn tak nie lubia tych po cc? Czyzby zazdriosc? Tylko dlaczego? Nie rozumiem...

Gość zuzannaZ
dlaczego obrażasz kobiety po cc? Nie wszystkie za to płacą, nie wszystkie chcą takiego porodu. Dobrze wiem, że lepiej rodzić sn, bo przechodząc przez kanał rodny dziecko na tym bardzo zyskuje. Ale jeśli ja muszę mieć cc, bo dziecko ustawione pupką na świat? Czy to moja wina? Nie. Sn nie urodzę mimo iż bym chciała. Dlatego uważam autorko, powinnaś najpierw się zastanowić zanim zaczniesz zakładać tematy, tym bardziej, że są obraźliwe.

Gość nsnjs
Ja jestem po sn i zazdroszcze cc,ale jadem nie sykam

Gość lupilula
moje dziecko pierwsze urodzone sn jest alergikiem okresowo na lekach przeciwastamtycznych, każde przeziębienie konczyło się oskrzelami (teraz jest juz troche lepiej) drugie - cc (mój wybór, którego nie żałuję) nie ma tego typu problemów:)

Gość ja po porodzie sn
nie mam problemu z tym, że ktoś jest po cc. Uważam, że osoby które maj ą problem z tym czy kobieta rodziła przez cc czy sn, czy też karmi mm itd itp ma coś z DEKLEM. Normalni ludzie zajmują się swoim życiem i dziećmi