Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooogleeeee

Chciałabym mieć fajny aparat fotograficzny ale mnie nie stać

Polecane posty

Gość gooogleeeee

Lubię robić zdjęcia, ale ma słabą cyfrówkę, mimo tego zdjęcia podobno robię b. ładne, wiele osób mówi mi, że lepszym aparatem robiłabym niesamowite zdjęcia. Moją pasją jest fotografowanie przyrody i chciałabym miec taki aparat, którym zrobiłabym zdjęcie np pszczoły z bliska.... ale na taki aparat nigdy nie będzie mnie stać. O odłożeniu pieniędzy nie ma mowy...ech życie. Żal mnie ściaska jak bogate dzieciaki używają fajnych aparatów do robienia bzdurnych zdjęc.... musiałam się wygadać....

Ja też bym chciał mieć aparat. Czekałem rok na niego, żeby miał te wszytskie parametry które chcę. Pisałem do Sony i Canona i o to jest :) Canon też jest, ale wolę Sony. Przedstawiam wam Sony Cyber-shot DSC-HX300V :)

Mylisz się, że nie będzie cię stać. Możesz sobie dorobić na ten aparat przez 2 miesiące.

Gość gooogleeeee
w życiu nie będzie mnie stać na taki aparat :(

Gość hhahehehehea
bzdury piszesz...

Gość hmbmbmbmbmnbvcxfdst46t7yhjjb
.

Gość gooogleeeee
niby czemu bzdury?

Gość Osrać modkę
Jesteś leniwa i nie chce ci się pracować. Dziś widziałem ofertę pracy dla sprzątaczki. 10 zł neto za godzinę. Policz sobie ile możesz zarobic sprzatając wieczorami na przykład po 4 godziny. 20 dni x 4 h = 80 h x 10 = 800 zł. 2 miesiące to 1600 zł. Można? Można.