Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Czy ten facet mnie kocha?

Polecane posty

byłam z chłopakiem 2 lata ale ciągle się kłóciliśmy zawsze coś zawsze ktoś i w końcu się rozstaliśmy on ze mnie zrezygnował powiedział że ma dość tego że mnie już nie kocha i koniec definitywnie. Strasznie to przeżywałam przez pół roku nie mogłam się pozbierać aż w końcu poznałam kogoś innego ale to była taka "wakacyjna miłość" on w tym czasie również znalazł dziewczynę. Wiem teraz że to głupie ale przez cały czas uprzykrzałam mu życie kłóciliśmy się po rozstaniu no miał mnie dość aż w końcu się ogarnęłam. Po roku napisał do mnie przeprosił za wszystko i się spotkaliśmy całowaliśmy się rozmawialiśmy potem znowu się spotkaliśmy znowu doszło do czułych gestów. pisaliśmy od czasu do czasu raz ja się odzywałam raz on aż w końcu miałam wrażenie że zaczyna mnie olewać mówił że nie ma czasu że ma prace i ciężko mu znaleźć chwilę więc mu powiedziałam że jeśli to ze mną traktuje jak zabawe to żeby odpuścił powiedział że tak nie jest więc zapytałam jak jest a on powiedział że na razie nie chce mi mówić jakie ma zamiary że na razie nie chce tego po prostu mówić ale chce się spotykać. dziewczyny ja go kocham zalezy mi na nim nie wiem co robić i co myśleć on zachowuje się dziwnie coraz radziej do mnie pisze dziwnie sie zachowuje.. :(

Gość Ramzan
prosta piłka On sobie uświadomił, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki

więc dlaczego nie powiedział mi tego od razu tylko mówi że na razie nie powie mi nic i chce dalej się spotykać?

Gość Ramzan
po rozstaniu On się wahał i zastanawiał, co zrobić, wrócić ? ale chyba wiedział, że masz wakacyjną miłość, więc nie chciał przeszkadzać , na chwilę się odezwał aby się dowiedzieć co słychać i jak żyjesz ale z góry zakładał, że związku nie będzie

i to trwało rok wszystko odezwał się niedawno po rozstaniu mówił definitywne NIE

Gość AnetkaMinetka
bo chce poruchać :o