Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobirtyyy

Składacie jutro facetom życzenia?

Polecane posty

Gość koobirtyyy

Jak w temacie.

Gość inżynier serwisowy banna
i niech mi ktoś powie że kobiety to nie suki

A jak facet nic nie kupic to przejebane... takie jesteście

Gość koobirtyyy
nic nie muszę składać, kopnę go w jaja to sam sie wpół złoży :)

Gość świetny nick
Dlaczego jutro - o czym nie wiem ?

dzień mężczyzny debilko... O nas nikt nie pamięta. Jw kobiety to suki i już nic nie chce mieć z wami wspolnego

Gość świetny nick
Jeżeli już - Pani debilko :classic_cool: a poza tym On 😘 i tak wie ;)

Dzień kobiet jest świętem na pamiątkę strajków kobiet, podczas których zostały zamknięte w magazynie i wybuchł tam pożar, więc wiele potraciło życie. Dzień mężczyzny jest "wyrównaniem" ilości świąt dla kobiet i mężczyzn. Ja nie składam, tym co chciałam, złożyłam na dzień kobiet :D

tia.. my mamy wam kupować na Dzień kobiet Urodziny Imieniny, walentynki dzień zakochanych, boże narodzenie I uj wie jeszcze kiedy a wy nam nic!!1 Nawet o dupę trzeba błagać

Ja tam prezentów od nikogo nie wymagam. Kwiatka wolałaby dostać bez okazji, ew na ten dzień kobiet - ale nie zrobiłabym awantury, gdyby go nie było. Nie obraziłabym się też, bo od kiedy prezent to obowiązek? Na dzień kobiet miłe słówko, na urodziny jakieś życzenia, może coś drobnego, nie drogiego, nie wymagającego poświęceń, imienin nie obchodzę, walentynek nie uznaj, Boże narodzenie można sobie kupić coś drobnego nawzajem, ale jak dla mnie to i bez prezentów można się obyć. Na urodziny też dostajecie prezenty i na inne święta. To zależy od kobiety. a "dupa" to ma być przyjemność dla obu stron, nie tylko mężczyzny, więc kobieta musi mieć ochotę

Gość koobirtyyy
No właśnie mojemu mężowi, to wiadomo, nie muszę mieć okazji, by z nim miło spędzić dzień, więc i życzenia to nie problem. To wiadomo, jego już o północy wycałuję składając życzenia. Chodzi mi tu bardziej o mojego teścia, szwagra, tatę, brata, którzy przyjechali z symbolicznym kwiatkiem i życzeniami w Dzień Kobiet. Co z nimi? Do każdego pojechać z winem? Tylko życznia złożyć smsem? Telefonicznie? Nie wiem......

Gość koobirtyyy
No właśnie nie wiem. Myślałam do każdego z nich zadzwonić z życzeniami takimi obróconymi w lekki żart, że dziś Dzień Mężczyzn więc tym razem to ja życzę ... Nie wiem. Jednak to nie taki popularny dzień. Na kawie wszyscy spotkali się u mnie w Dzień kobiet, gdy byli z kwiatkiem.. Głupie to takie, bo mało znane. Nie jeden nawet nie wie, że jutro jego dzień :D No ale olać to też tak nie chcę...

Gość koobirtyyy
No, myślę, że tak nie będzie źle. Bo olać nie potrafiłabym, a do każdego z osobna z prezentem to tak nie bardzo, wolę romantyczną kolacje zrobić mężowi... no i tak pytam właśnie, czy wszystkie panie pamiętają jutro o panach?

No tym bardziej, że jeden kwiatek, to taniej niż znaleźć coś dla każdego mężczyzny :D A inne panie olały ten temat :D i się nie dowiesz.

Gość koobirtyyy
hehe, no masz rację :)