Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkapietruszka123

bożeee...pomocy! potrzebuję normalnej rozmowy....

Polecane posty

Gość natkapietruszka123

dobry wieczór piszę bo sama się pogubiłam... w grudniu brałam tabletki novynette i przez caly czas brania tebletek miałam okres (masakra) więc wzięłam je do końca i postanowiłam ich więcej nie brać. Od tamtego czasu minęły dwa cykle (tzn nie cale bo jestem w trakcie 2) ostatni cykl trwał 29 dni - seks w dni nieplodne w 25 dniu z prezerwatywą okres na czas normalny 5-6 dni. dziś mam 19 dzień cyklu , gdzieś koło 12 dnia miałam troszeczkę śluzu jakby płodnego(piszę jakby bo zazwyczaj było go dużo przez około 4 dni) stosunek miałam 13 dnia cyklu z prezerwatywą (on nie doszedł we mnie) dzień po stosunku zaczęły boleć mnie piersi(dodam że od 4 ostatnich cykli bolą mnie po owulacji az do samego okresu a wcześniej bolały tak na 2-3 dni przed miesiączką), I sęk w tym że od tamtej pory świruje że mogę być w ciąży, tak zglupiałam że kupiłam test ciązowy i zrobiłam go wyszedł negatywny rzecz jasna bo jest dopiero 6 dni po stosunku - ale pomyslałam że mogłam zajsc w tamtym. Zwykle też w połowie cyklu czyłam kłucie w lewym jajniku i towarzyszyla temu duza ilosc sluzu (zwykle 14-16 dc) teraz kłucie czyłam w 18 dniu cyklu ale z prawego jajnika jak nigdy, mało tego kupiłam sobie testy owulacyjne . w 16 dniu cyklu wyszedl negatywny, w 17dc rano negatyw a wieczorem 17 dc juz pozytywny i tak do dzis wieczor jest pozytywny. Niby owulacja zgadzalo by sie z tym wczorajszym kłuciem jajnika, lecz sama nie wiem bo nie mam tego sluzu co zawsze..... podzielcie sie swoją interpretacją na temat tego co napisałam. tylko proszę was jeśli chcecie mnie krytykowac obrazac nie piszcie nic.... z nerowo schudłam juz 2 kg nie chce mi się jesc jestem przygnębiona....

Gość o rany a juz sadzilam
ze naprawde jest powazny problem i nawet chcialam pomoc...

Gość natkapietruszka123
każdy ma inne. mam już dwójkę dzieci i narazie nie stać mnie na 3 dlatego schiuję :(

Gość natkapietruszka123
jestem jednym kłębkiem nerwów

Gość Marta,23
to daj mi to 3 cie :) chetnie sie zaopiekuję :) Zawsze marzylam o dzidziusiu,lata lecą a ksiecia brak... Przepisowo bedzie mialo twoje nazwisko....a bedzie mieszkac u cioci :)

Gość natkapietruszka123
myslisz że mogę być w ciązy?

Gość natkapietruszka123
podbijam

Gość to jajajaja
natkapietruszki moim zdaniem (mamy 2 dzieci) nie możesz być w ciąży. Stawiam raczej na to, że tabletki nieźle rozjechały ci hormony. Pamiętaj też o tym, że to że nigdy coś ci się nie działo to nie znaczy, że nie może zacząć. Dam przykład, nigdy nie bolała mnie pierś, w 3 cyklach zauważyłam, że boli mnie zawsze ta sama strona i wyczuwam guzki sięgające aż po pachę. Oczywiście nie czekając na nic pobiegłam prywatnie na usg, gdzie dowiedziałam się, że po prostu gruczoł w piersi lewej bardziej pracuje stąd ból przed miesiączką, czasem pracę tego gruczołu przejmie inny itd. Wszystko zmienia się u nas z wiekiem, jeśli kiedyś coś było zawsze takie same to nie znaczy, że zawsze będzie. Po każdej ciąży mój cykl się zmieniał. Poszłabym do ginekologa po to by ustawił porządnie tabletki bo bałaganu sobie narobiłaś. W ciąży przy takich zabezpieczeniach nie możesz być. Pozdrawiam.

Gość natkapietruszka123
ponawiam

Gość gość
Chcial bym z kims porozmawiac poniewaz mam problemy nie mam z kim poroozmawiac stracilem dziewczyne swoja firme potem prace wydaje mi sie ze jestem beznadziejny

Gość misspregnant
a czemu odsieżasz jakis stary temat o ciąży?????????? :D