Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bzzzzzz

Orgazm

Polecane posty

Hej ;) Chciałam się Was zapytać po czym rozpoznać, że miało się orgazm (w sensie kobieta). Bo dużo dziewczyn mówi, że jęczy, chce im się krzyczeć czy są spocone. Ja jak mój luby zaspokaja mnie rękami (narazie tylko tak) to bardzo szybko mam skurcze mięśni pochwy, trwa to chwilkę i przestaje. Owszem jest mi przyjemnie ale nie jest to jakieś woow. Czy to jest orgazm? Bo ja już sama nie wiem :( Może jestem jakaś dziwna...

Gość a wolisz
to przedyskutować z Kobieta czy Facetem ??

Gość tak, to jest
to :)

Obojętne z kim przedyskutować, z kim kto wie o co chodzi ;p

tak, to jest to. skurczy orgazmicznych pochwy raczej nie da sie z niczym innym pomylic... A to, ze nie dorównuje opisom, to jak najbardziej normalne. "wow" zalezy bardziej od umiejętności literackich opisujacej niz rzeczywiście ma odzwierciedlenie w seksie.

Ehh.... to szczerze powiem, że zawiodłam się bo myślałam że to jest coś lepszego... Jak inne kobiety opisują orgazm jako coś pięknego i wgl... A dla mnie to nie jest nic takiego...:(

Gość jatojatojasnejak2x2
ja poznaje po tym ze uszy mi sie zatykaja xD hahahah. dla mnie w samym orgazmie wow tez nie ma ale samo zblizenie z moim chlopakiem jest dla mnie czym najwspanialszym na swiecie :)

Jak dorośniesz, to może nauczysz się przeżywać orgazm w taki sposób, że będzie wow. A wszystkie objawy orgazmu są opisane nawet na Wikipedii. 😴

Gość orgazm w czasie stosunku z
moim mężem jest czymś najpiękniejszym na świecie. Kazdy stosunek zbliża nas niesamowicie,bez względu czy orgazm osiągnę czy nie. Rzadko miewam.

Gość ja własnie miałam taki orgazm,
że aż mnie cipka jeszcze boli,kurczy mi się. jak nadchodził to czułam,że jest taki siiilny,auć:O

Gość ja własnie miałam taki orgazm,
a wogóle to od czego zależy siła orgazmu? nieraz jest taki słaby,nierz taki w sam raz,a nieraz taki mocny,aż cipkę chce rozerwać:O

Gość konghong
Mnie też się zatykają uszy wtedy :D