Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramzan

pytanie mam do Ukraińców

Polecane posty

Gość Ramzan

co to jest skarb Tryzuba i czy został odnaleziony ?

Gość Ramzan
wędrowałem ostatnio po Bieszczadach i mam pewien ślad, tam wszyscy zostali zamordowani przez bandy w poszukiwaniu nie tylko bimbru , cztery metry pod podłogą coś znalazłem w dużej skrzynii , właśnie otwieram , jest jakaś lista przedmiotów napisana cyrulicą , ale jaki był skarb Tryzuba ?

Gość Ramzan
diamenty aż błyszczą i inne szmaragdy , na zielono , niebieskie kamienie i czerwone lśnią przy zapalonych świecach , coś pięknego to znalezisko , srebro i złoto w obrączkach i w naszyjnikach

Gość Państwo Ci wszystko ukradnie
Jeśli naprawdę coś znalazłeś to się z tym nie pucuj tylko cichaczem sprzedaj, albo zostaw sobie :classic_cool:

Gość Ramzan
jak powiadasz trzy brylantowe nasadki-oslonki na konce ostrzy jest coś takiego ale tylko jedno brylantowe z nasadką i z osiołkiem , jak to wyglądało oryginalnie, czy potrafisz rysunek tu podać ?

Gość Ramzan
wiem , co znalazłem 20 cm. pod glebą to mówię wszystkim, że pod doniczką to miałem i monety Augusta mam w stanie idealnym ale nadal szukam i mapy zdobywam , jeżeli wykryłem pod ziemiankami na głębokości cztery metry pod wykopem pewne złoża to nie muszę o tym informować Archeo, przyjdą i dokradną co moje a tu co mam chyba spory mam skarb na własne życie i mojej rodziny , nic więcej nie powiem, to chyba jest skarb Tryzuba