Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyma owens

male dzieci- zero sexu ratunku

Polecane posty

Gość pyma owens

Jestem tak zmeczona opieką nad dziećmi, ze wieczorem nie mam juz ochoty na nic. A mąż zamiast mi pomóc potrafi sie tylko obrazić. Nosz kurwa mać!!!

Gość +Tak sobie czytam +
A nie masz kogoś, kto by zajął się czasem dziećmi? Wiesz facet, gdy schodzi na dalszy plan zwykle znajduje pocieszenie w ramionach innej.

Gość pyma owens
doszło już do tego , ze jedna reka trzymam dziecko i nim macham by zasnelo ale wredne nie chce zasnąć a druga za penisa maza i mu trzepie by się spuścili mi dal spokoj

Gość kombinatorka domowa
no właśnie, raz w tygodniu dzieci do dziadków, a wy do dzieła!:P

Gość merdasa
zajebalabym meza....

Gość Eeerrr
Facet niech przede wszystkim bedzie facetem - niech zajmie sie rodzina i bierze udzial w wychowywaniu dzieci, bo to nie jest tylko rola matki. Niektorzy faceci niestety mysla, ze jak przyniosa do domu 2 czy 3 tysiace co miesiac, to juz nic wiecej robic nie musza, a i jeszcze pewno zasluguja na lodzika. Facet w tym przypadku na dalszy plan na wlasne zyczenie, wiec jak w taki sposob ma sie usuwac w cien, to niech z moim blogoslawienstwem szuka pocieszenia w ramionach innej, bo trzecie dziecko mi nie potrzebne!

Gość Eeerrr
I nie wyglupiaj sie z trzepaniem mu fiuta na zawolanie, bo widac, ze facet nie szanuje Cie tak, jak powinien. Niech on potrzepie dzieckiem, kiedy ty robisz piec innych rzeczy na raz.

Gość cysty seksik relaksacyjny
po kiego się faceci zenia głupki i tyle. można dymac coraz to nowe latem to gdzie w burakach czy kapuście na polu biedne dziewczęta za dwa piwa calkiem przaśne. a wracac do domku i się wyspac i nie wachac smrodu bachora