Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

Dzien dobry :) Zajrzalam tu wczoraj pozniej niz pozno ale bylo juz cicho i ciemno, bo ktos zgasil swiatlo. Dzis to sami wiecie. Przygotowania, przygotowania, przygotowania a potem imprezowanie ;) U mnie swieci slonko ale strasznie zimno. Choc ja wlasnie taka pogode lubie na krotkie spacery. Wszystkim zycze milego dnia x

Dzień dobry:) Ja już po świątecznych porządkach. Teraz kawka, relaks i może jakieś łowy zakupowych okazji a wieczorkiem coś procentowego, tym razem profanację sobie zaserwuję:) x Raven_na wykorzystaj wieczór w pełni:D x czterdziestka dwojka; Nie przepracuj się, zdążysz albo popracuj z lampką czegoś wzmacniającego:) x MiIłej reszty dnia:)

Weekend, weekend i po weekendzie:) Kto lubi poniedziałki?:)

dla kogo weekend dla tego weekend :) niestety niektórzy także w niedzielę pracują...więc tym bardziej nie lubię nadchodzącego poniedziałku :)

dobry wieczor :) poniedzialek jest mi obojetny... Ale jako osoba samotna coraz mniej lubie swieta. Wielkanoc "obleci", ale to Boze Narodzenie... W dodatku w polaczeniu z reklama w tv, same kochajace sie rodziny, ech... Tez tak macie? A nie, przeciez nie kazdy z tu piszacych jest pojedynczy :)

ja generalnie nie przepadam za świętami i całym tym zamieszkaniem. raczej traktuje je jako czas relaksu i spokoju...lub fajnych spotkań.

Gość pojedynczy48
osiem powyzej czterdziestki i szukam tej do kompletu

Ja w tym roku muszę bardzo poważnie potraktować Wielkanoc ponieważ będzie u mnie w domu:) A poniedziałek nie jest taki zły biorąc pod uwagę perspektywę pracy tylko do środy:)

42- ja nie z tych "pojedyńczych" :) więc pewno rodzice do nas wpadną.....a w święta to najchętniej bym gdzieś wyjechał...tyle, że cholerna zima trzyma - więc pewno jakiś tradycyjny spacer się zrobi...

Gość pojedynczy48
Witaj Cterdziestkodwojko

Juvia, powodzenia :) jak jest dla kogo przyrzadzac Sniadanie, to pewnie i podejscie do swietowania sie zmienia. Kiedy moja rodzina byla jeszcze wieksza, zupelnie inaczej podchodzilam do sprawy. Z czasem robi sie u nas coraz smutniej. Ale...koniec o tym! Nie bede tu smutolic :)

czterdziesta dwojka; Hmm, moja sytuacja rodzinna jest złożona a właściwie to była złożona, od niedawna wyprostowała się i to w pozytywny sposób więc to pierwsze święta, które napawają mnie radością:)

czterdziestka dwojka; To ja wypiję i za Ciebie...sączę właśnie whisky z colą, cytryną i lodem:)

Może oni z tych nieśmiałych i trzeba wyłuskać z nich demona;)

oj ja strasznie nieśmiały jestem :P whisky było ale wczoraj....a dziś po pracy jedynie ciemne małe piwko przed snem :) Juvia...ruda z colą...fujjjjj

Zyon Nie zaczynaj z tym fujjj...to moja wersja profanacji:) Ty i nieśmiałość? No, proszę Cię...jakbym Cię nie znała to może bym i uwierzyła:)

czterdziestka dwojka; Kafe szwakuje, też tak mam.

wówczas w pasku adresowym w przeglądarce - na końcu adresu zamiast 0 wstaw 1 i enter. Pomaga

42 - zdradź gdzie w moim domu założyłaś kamerki :P....:) czuje się jak w Big Brother :P

Z Big Brother to tak ostrożnie bo tam w łazience różne rzeczy się działy:)