Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

ta pod prysznicem szybko zaparowuje więc i tak nic nie widzisz :P

czterdziestka dwojka; Ślij;) Jak ciekawa akcja to chętnie zerknę:)

Patrzcie i uczcie się z tego :P może dowiecie się czegoś nowego :) a na dziś żegnam się - dobranoc 🖐️

Na naukę ponoć nigdy za późno, może da się coś z tego wykorzystać albo się okaże, że już to przerabiałam:)

Witam wszystkich z rana, słonko świeci, lód chrzęści pod nogami ale fajnie jest :) Weekend spędziłem super, obie córy wpadły, w knajpie też nastrój niezły był, zwłaszcza że obie jeszcze jej nie poznały a fajna :) ...ja tez jestem straight i taniec Salmy był całkiem, całkiem mniamuśny :) co do curanta z sokiem pomarańczowym to ulubiony drink mojej lepszej połowy, tuż po wódce z martini limonką i sokiem pomarańczowym. Ja natomiast w sobotę na domowym posiedzeniu w knajpie profanowałem z zięciem 12 letnią whisky Chivas Regal z cola i limonką :) zmęczyliśmy cała flaszkę w doskonałym nastroju i nawet nieźle się w niedzielę czułem. ...lubię tu czasem poczytać o fantazjach bo najczęściej mogę sobie wspomnieć co już przeżyłem :P 42 - wspominasz że tyle lat żyłaś w nieświadomości ale w końcu nie powiedziałaś do której grupy się zaliczasz :))))

Moja dziecięca ciekawość nie zna słów "nie wolno", "nie trzeba", "nie karze" Ale co wy możecie o tym wiedzieć, spróchniałe, samotne zwłoki. :D Idę do roboty. Ciao. 🖐️

Dzień dobry 🖐️ matuzalem0325..12 letnia whisky Chivas Regal z cola...nie lepiej było się zwykłej wódki napić :)? Szkoda tak dobrego trunku ....

hahaha pojęcie szkoda byłoby właściwe dla smakosza whisky :) ale ani ja ani zięć nie rozpoznalibyśmy po smaku czy ona ma 12 lat i czy to chivas czy wędrowniczek, ...nie kupowałem jej zresztą, dostałem kiedyś tam z jakiejś okazji i sobie stała :) ...a obaj po prostu lubimy zwykła whisky z colą :)

Whisky pije się tylko z kostką lodu. :) Ale akurat 12-letnia Chivas jest wg mnie przereklamowana. Próbowałem innych 12-15 letnich w podobnej cenie i wydały mi się ciekawsze w smaku.

temat dla panów koło 40 :) jaka whisky jest lepsza :P Więcej będzie o trunkach niż o kobietach :P

hmmmm jak napisałem ani nie jestem koneserem ani się na whisky nie znam po prostu taką dostałem, była pod ręką więc zbełtaliśmy ją z colą dodali limonkę i była pycha :) ...ale co racja to racja topik nie jest poświęcony trunkom :) jeszcze ktoś pomyśli że facetom po 40stce tylko trunki w głowie :)

witam :) co do brunatnego plynu wypowiadac sie nie moge, bo sama pije jak profan (o ile w ogole). Kiedys zostalam zmuszona przez koneserow do wypicia tegoz bez dodatkow...ojej...nigdy tak wolno, tak drobnymi lyczkami, krzywiac sie nie pilam niczego wliczajac nawet w to tran :D teraz, po latach, mysle ze poszloby mi lepiej ;) Matuzalem, a Ty co za pytania zadajesz, zberezniku? :P znamy sie ledwie kilkanascie...stron, a Ty juz o takie ...szczegoly pytasz??? :D

...w życiu nie przyszło by mi do głowy pytać gdybyś nie wspomniała o tamtym wątku który sam zresztą z dużym zdziwieniem przewertowałem bo jak mi bóg świadkiem nigdy się nad tymi różnicami nie zastanawiałem i jak by mi przyszło określić co w życiu widziałem to bym się musiał nieźle zastanowić nad kwalifikacją :))))) .... że już nie wspomnę o kłopocie z określeniem swoich preferencji :)

...co zaś do czasu znajomości to mimo wieku nie jestem zdania że aby z kimś o czymś rozmawiać trzeba wydreptać jakąś określona liczbę dni, tygodni czy miesięcy ... ważniejsze jest zrozumienie i jakieś takie nieokreślone coś co sprawia wrażenie że zna się kogoś od wieków :) ...oczywiście nie zawsze najlepszą formą wymiany niektórych myśli musi być forum :)

jednak mozemy sie czegos od mlodziezy nauczyc...wpedzania w kompleksy - bo zauwaz, ze tu ludzie z roznym ksztaltem warg sromowych obrzucaja sie wyzwiskami i probuje jedne drugim udowodnic, kto jest lepszy ... Znikam, bede pozniej :)

....ja akurat na tego typu teksty patrzę z przymrużeniem oka, po pierwsze wybaczyć należy bo nie wiedzą co czynią, często piszą o czymś o czym pojęcia nie mają, często piszą jedno a robią zupełnie co innego, i jak myślę zwolenników i przeciwników jednej i drugiej opcji mniej więcej tyle samo więc nikt się tak na prawdę nie dołuje :)

...nie da się jednak zaprzeczyć ze młodzież dzisiaj bardziej obcesowa niż kiedyś, trudno szukać delikatności i subtelności i co gorsza nie tylko w formułowanych poglądach ale również w bezpośrednich kontaktach :(

fakt, wiele kwestii uleglo zmianie i, niestety, nie zawsze na lepsze. A co do mlodziezy - wieksza czesc winy za ich kiepskie wychowanie ponosimy my... Bo tak ich wychowalismy, a raczej - pozostawilismy na pastwe internetu i tv... Kilka lat temu otwieralam okno i zwracalam uwage malolatom starajacym sie wygiac znak drogowy. Nie krzyczalam, ale staralam sie byc stanowacza. Skutkowalo. I nikt nie "odwdzieczal sie" wyzwiskami, czy wybita pozniej szybka. Ale dzis..? Nie wiem, czy grupie "lysoli" odwazylabym sie przeciwstawic..? Tym bardziej, gdy sasiedzi (mezczyzni) siedza cicho ... W dodatku ci "lysole" za kolejnych pare lat stworzyc moga bojowke "jedynych prawdziwych patriotow" i wtedy dopiero moze zrobic sie niewesolo... Moze wiec lepiej odwazyc sie zwrocic uwage nastolatkowi na ulicy, zeby za pare lat jakis "lysol" nas nie pobil..? PS. Nie mam nic do mezczyzn odslaniajacych piekny ksztalt czaszki ;) mianem "lysola" okreslam specyficznych typ mlodziezy. Synonimem moze byc "kibol" ;)

...mnie też to czasem rusza ale coraz mniej o ile nie dotyczy to mojej rodziny :) ...moje córy miały troszkę w plecy bo jednak w szkole odstawały od reszty towarzystwa bo nie zawsze mogły mieć co inni i robić to co inni ...jakoś przeżyły i teraz jednak nie wypominają :)

no nic, będę się zbierał do domu, miłej reszty dnia wszystkim, dzisiaj w dniu urodzin zamiast baletów mam fotel dentystyczny na 18 :) dobrze że swoje odbalowałem w sobotę :)