Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapki z szynką

Ludzie!! szybka reakcja - pisać do niego?

Polecane posty

Gość kanapki z szynką

krótko - jest koleś, który mi się podoba, baardzo :P mam go na facebooku, poza nim nie ma szans żebyśmy się gdziekolwiek spotkali bo nie jesteśmy "bezposrednimi znajomymi" niestety pytanie brzmi - co napisać? myslalam o tym, zeby zastosować krótką piłkę i zaprosić go gdzieś, na kawe na przykład, ale może zacząć powinnam od czegoś mniej zobowiązującego, tylko że moim zdaniem pytania "hej co slychac" do kolesia którego nie znam jest dość trywialne i nie wiem..żałosne? doradzcie cos, bo mam akurat czas i chęć :P

Gość spodnie z kupą
jak ja kocham takie kombinacje alpejskie :O

Gość kanapki z szynką
też je kocham dlatego wymyslam sobie co jakis czas kolesi do których podbijam :P ale tym razem moze zmienie taktyke :P

Gość kanapki z serem żółtym
Ja nie pisałabym. To facet powinien zrobić pierwszy krok. Jeśli nie robi tego, to nie jest zainteresowany. Wbrew powszechnym opiniom - faceci jeśli naprawdę czegoś chcą, to dążą do tego. Zwykle ich brak działania jest usprawiedliwiany nieśmiałością - chyba kobiety ich tak tłumaczą, a im to pasuje.

Gość kanapki z szynką
nie trafiłeś, mam 2 razy tyle i jeszcze trochę ;)

Gość kanapki z szynką
tak tylko że sytuacja jest o tyle skomplikowana, że to koleś mający spore powodzenie, jest muzykiem (znanym tylko lokalnie takze nie napalajcie się :P) i poważnie mówiąc nie ma pojęcia o moim istnieniu oprócz tego, że zaprosiłam go na facebooku jakiś czas temu (wiem, żałosne, ale to jedyna droga by mógł ode mnie dostać jakąkolwiek wiadomość). no i teraz ambaras - pisac czy olać :P

Gość granystek
Pisać i to od razu! i lepiej jeszcze bardziej konkretnie w trybie rozkazującym-" idziemy na seans taki i siaki, o tej i o tej" !

Pewnie chcesz usłyszeć: PISZ! Ale niestety nie ode mnie. Dla mnie to jest poniżające. Taki towar na pewno jest zajęty zresztą.

Gość przerwe mam to gram
musisz go spotkac w realu i goobrazic czy cos, a potem przeprosić, to skupoi się na Tobie i juz nikogo więcej nie zobaczy ;) powodzenia

Gość kanapki z szynką
jest wolny ;) zresztą nie chce od niego deklaracji ślubnych tylko zwykłego małego flirtu, a co będzie potem to mnie w tej chwili najmniej interesuje. pytanie nie brzmi CZY pisać, tylko CO pisać, jestem na tyle śmiała że nie mam z tym problemu;)

Też jestem śmiała, ale nie lubię czegoś takiego - pisanie na facebooku? Żenada. To zły sposób na zapoznanie. Myślisz, że ty jedyna do niego napiszesz? Twoja wiadomość może się okazać jedną z wielu. Wymyśl coś lepszego, dzięki czemu nie będzie mógł o tobie zapomnieć. Jeśli pisanie nie wypali, to już po tobie.

Gość kanapki z szynką
wymyśl wymyśl, spoko tylko CO? jak nie odpisze to boże, świat mi się nie zawali.

Ja pierdole. Zwołaj tajne zebranie lozy masońskiej. Oni Ci powiedzą co robić

Gość vhtjv
Witam,nie znamy się,ale chciałabym cue poznać;) może zaproś mnie na kawe;)

Gość kanapki z szynką
z wami to rozmowa jak hooya z butem :P ale dobrze, zrobię po swojemu i nic wam nie powiem :P

Gość param pam pam lala
a może jakiś flircik na dzień dobry? :D wesoła zaczepka! "cześć! masz może w domu mikser?" :D

Gość param pam pam lala
a może jakiś flircik na dzień dobry? :D wesoła zaczepka! "cześć! masz może w domu mikser?" :D

Gość gdgfd
O, już niektóre księżniczki radzą żeby nie pisać w ogóle, one to by w wieży czekały zamknięte aż koleś sam napisze i tak do czterdziechy :) Pisz, raz się żyje, a nuż okaże się, że się coś fajnego z tego urodzi.

Gość kanapki z szynką
to znowy ja;) napisałam oczywiście, ale nie odczytał jeszcze wiadomości, ale nie napalam się, nic nie dzieje się bez przyczyny więc jeśli mnie oleje to widocznie nie bylisby sobie pisani ;)

Gość hm m m
mozna wiedziec co napisalas :)? nie musi byc oczywiscie slowo w slowo :D

Gość wdigwfdgfwy
Kazdy sposob jest dobry na poznanie kogos. Jak chcesz to pisz. Moze sie uda. Powodzenia :D