Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfdsfsf

Zagnieni alpinisci , pytanie

Polecane posty

Gość sfdsfsf

I co teraz bedzie ? nie beda szukac ich cial ?

Gość rozwódkaaaaaa
jak będą ich szukac niech tylko nie ważą się finansować kosztów z moich podatków. Jak ja się zapędze na shoppingu to mnie państwo nie ratuje finansowo. ich wybór - ich ryzyko - ich konsekwencje. nikt mnie nie pytal o zgode na wyprawę - niech nikt nie pociaga mnie do finansowych konsekwencji.

Gość nie będą szukać,
szukali nie znaleźli, na zdrowy rozum, znajdź tam człowieka, to jak szukanie igły w stogu siana. Szkoda mi ich mimo tego, że dobrze wiedzieli na co się decydują. Na dobrą sprawę to nie wiem czy byłby sens dalej ich szukać, nawet gdyby ich jakimś cudem znaleźli to czy jest w ogóle szansa na odnalezienie ich żywych? nie sądzę:( tam są takie warunki jakie są...

Gość nie będą szukać,
uznali ich za zmarłych i tak (głupio to zabrzmi) dla rodzin lepiej, bo mieli by problemy (to brzmi podle), ale np. z ewentualnym ułożeniem sobie jakoś życia. Niestety nie widzę szansy na ich szczęśliwy powrót do domu, jeśli uznani są za zmarłych rodziny mogą się starać o jakieś renty czy coś, a poza tym może łatwiej będzie się im jakoś z biegiem czasu otrząsnąć, nie są zaginieni tylko zginęli... pisze podle, przyziemnie i może bez serca ale taka jest smutna prawda

Gość nie będą szukać,
czy nie będą szukać ich ciał??? podejrzewam, że nikt tego głośno nie powie ale sądzę, że oni pod koniec poszukiwań to właśnie ciał szukali:(

Gość no przeciez wiadomo
,ze nie zyja.pewnie kiedys ich znajda.

Gość dsgvgdag
I bardzo dobrze. Wiedzieli przecież że narażają życie. Niech to będzie przestroga dla innych!

Gość Rudy Maciek Marciniak
w lipcu wyprawa ruszy to się natkna nich, trabią o tym a wy nic nie wiecie :o