Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska:-)

jak rozjasnic wlosy woda utleniona?

Polecane posty

Mam czarne wlosy chcialabym brazowe. Czy jezeli kupie farbe blond i naloze na wlosy to ona mi je rozjasni? Jak rozjasnia woda utleniona ? Prosze o pomoc.

Gość mozesz umrzec
Tez sie chetnie dowiem

Gość a,jhakjhslfhal
ja miałam prawie czarne, taki że tylko pod światło bylło widać trochę brąz, nałożyłam na to jasny blond i wyszedł mi taki piękny kasztan ;)

Gość xxxyyyzzz22222
Masz czarne włosy farbowane? Jeśli tak to ciężkie zadanie przed tobą. U fryzjera powinnaś zrobić najpierw DEKOLORYZACJE a potem położyć brązową farbę. Żeby rozjaśnić czarne włosy trzeba użyć rozjaśniacza, a nie farby. Rozjaśniacz jednak czarny pigment rozjaśni na brzydki czerwono miedziany kolor. Farba nie rozjaśnia. Są co prawa farby rozjaśniające ale rozjaśniają o 3 tony, jednak one nie rozjaśnią włosów z czarnym pigmentem. Jeśli boisz się dekoloryzacji całych włosów to najlepiej poprosić fryzjera o pasemka, które się rozjaśnią do brzydkiej miedzi a następnie na tą miedź położyć brązową farbę.

Gość nie mam pojecia....
Ale tez mnie zastanawia czy jak naloze na czarne farbe blond czy wyjda brazowe

No wlasnie boje sie dekoloryzacji bo moje wlosy nie sa w jakims. Super stanie ;/ a jak dziala ta woda utleniona? Mocno rozjasnia? Niszczy?