Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolektyw A

A PODOBNO W KRAJU BIEDA

Polecane posty

Gość kolektyw A

Zaczynam mysleć że Niesiołowski miał rację. No ludzie! Chcę coś oddać za darmo. Żywność. Wstawiłam ogłoszenie w internecie. Napisałam,że mogę dojechać tu i tu, ew. odbiór osobisty. Ludzie odpowiadają na to ogłoszenie. Całkeim sporo odpowiedzi. Efekt? Żaden. A to komuś nie pasuje, a to myślał, że skoro dojazd na terenie takim i takim, to nie bedzie dla mnie problemem, by dojechać 30 km dalej. A to ktoś się zarzeka, że on dojedzie gdzie mi wygodnie. Piszę gdzie. I cisza. Ja pie....lę. Ludzie! Nawet by dać coś komuś za darmo jest problem, bo ludzie oczekują, że im wszystko się podstawi pod nos. Jeżeli potrzebowałabym jedzenia, to wydaje mi się,że nie byłoby dla mnie wielkim problemem przejechać kilka przystanków. Ale widocznie ludzie mają co jeść.

Gość qwerty...
zgadzam sie

Gość sama to wymyśliłaś?
Naprawdę potrzebujący nie mają dostępu do takich luksusów jak internet sieroto. Nie wpadłaś na to? 🖐️

Gość kolektyw A
Nie wpadłam :(

Gość www.www.www.
Taaa,potrzebujacy nie maja internetu.Tylko co chwile w necie ogłoszenie o pomoc.A na posiadanie internetu odpisuja ze albo od kogos pisza,albo ze internet musza miec do poszukiwania pracy.

Gość dezerter91
Bardzo kiepskie prowo 🖐️ 2/10

Gość G.o.ś.ć
Chyba ten od szczawiu cię tu nastręczył, bo chrzanisz, tak samo, jak on. Jeśli chcesz to darować biednym, a nie bogatym (!), to zrób to do końca. Każesz komuś kto nie ma na chleb dojechać, jak on nie ma za co? Niczym się nie różnisz od tego od szczawiu i mirabelek!!