Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iks poo

Jestem w związku i mam zamiar zdradzić faceta

Polecane posty

Gość iks poo

brakuje mi motylkow i zauroczenia, ale nie odejde od niego bo nie chce byc sama... krótki romans i bye. wiem ze jestem wg was szmatą ale co poradzic, chce byc szczesliwa a nie sie męczyc

Gość a z kim masz
zamiar

Gość nierozumiemnic
haha smiech na sali , wlasnie jestes wg mnie przynajmniej szmata i nie rozumiem po co o tym piszesz na forum ? chwalisz sie czy jak?

Gość bhbhbhbhbhbhbhbhb
straszne

Gość iks poo
szukam kochanka dopiero, z byle kim sie nie bede seksiła, musze pozuc motylki jak dawniej. teraz jest rutyna i brak mi adrenaliny , tego co bylo na poczatku :/

Gość iks poo
tzw proza życia mnie dobija :(

Gość iks poo
najlepiej jakby kochanek miał żonę. Będą nie tylko emocje, motylki ale i satysfakcja, że facet zdradza żonę właśnie ze mną.

Gość dziarga
TO ZNACZY ŻE JESTEŚ NIEDOROSŁA, NIEDOROZWINIĘTA, NIEDOŚWIADCZONA. Mozna wiele NIE jeszcze dodać. Ale szkoda słów dla pustaka.

Gość gamla
A ja Cie rozumiem. Jestem z moim facetem od 8 lat i zdradzilam. Raz. Poznalam tego drugiego w pracy, wiadomo-podobne poczucie humoru, inteligentny, mily gosc i tak to poszlo. On sie starsznie zaangazowal, chce byc ze mna, mowi o milosci, wspolnym zyciu... A ja sie boje strasznie zostawic mojego terazniejszego bo jest dla mnie dobry. Nie jest idealem, o nie, gdyby byl to bym nie zdradzila. Ale boje sie ryzykowac dla czegos czego nie znam, nie wiem jak bedzie. Dlatego moge Ci powiedziec,ze zdrada uswiadomila mi pare rzeczy: jestem i czuje sie kobieta, seksowna i piekna dla innych mezczyzn, wiem ze moge sie podobac do tego stopnia, ze ktos hce byc ze mna, ze ktos doecnia moje poczucie humoru, inteligencje itp. Ale jednak wiem tez, ze jestem tchorzem. Nie potrafie sie zdecydowac i wybrac, jestem tutaj, a myslami jestem gdzie indziej. Nie kocham tego drugiego, ale wiem, ze pod wieloma wzgledami pasujemy do siebie o wiele lepiej niz z obecnym partnerem. Wiec to jest druga strona medalu: zdrada dala mi niezdecydowanie i ciagle myslenie "a co by bylo gdyby...". I wiem, ze kiedys za pare, parenascie lat moge bardzo zalowac tego, ze nie wybrlam tamtego i znienawidze sama siebie.