Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molaa

dosyc

Polecane posty

Gość molaa

mam dosyc :( jest mi bardzo przykro. kiedys bylam popularna dziewczyna a teraz nawet osoba ktora uwazalam za przyjaciolke odzywa sie do mnie tylko jak ma interes :( jest mi zle z tego powodu, poniewaz jestem osoba bardzo towarzyska a teraz nie mam nawet z kim wyjsc w weekend

Gość molaa
wydaje mi sie ze to przez to ze bylam w dlugoletnim zwiazku. co prawda nie odsunelam sie od znajomych ale wiecej czasu spedzalam z moim eks. teraz wiekszosc moich znajomych jest w zwiazkach a kumpela z ktora trzymam sie juz kilka lat teraz zaczela sie odsuwac ode mnie...

niestety autorko ale to jest klasyczny blad ktory sie popelnia bedac w zwiazku.. niby mowisz ze sie odsunelas sie od znajomych ale jednak wytworzyl sie jakis dystans...a ta kumpela moze w ten sposob pragnie ci pokazac jak sie czula kiedy to ty nie mialas czasu. Jesli mozna spytac w jakim jestes wieku?

Gość molaa
akurat dla tej kumpeli staralam sie zawsze miec czas...kiedy dzialo sie cos ciekawego w miescie to zawsze ja zabieralismy ze soba i w sumie po czesci tez dlatego rozpadl sie moj zwiazek... staralam sie miec czas i dla mojego eks i dla niej ale wiadomo ze nie zawsze wszystko mozna pogodzic. teraz czuje sie odrzucona i gorsza. mam 24 lata