Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla pan

kto z woj łódzkiego?

Polecane posty

ironiczna eM? Kuźwa gdzie byłas w nocy z niedzieli na poniedziałek jak musiałem zapierdalać z kaliskiego do Ozorkowa z buta?!!!

Tych z Łodzi grzecznie żeganme😴((🖐️))

Gość gracjaelegancja
Piotrków Radomsko Bełchatów ? Ja :-)

too tak gdzieś Kamieńsk, Rozprza, Gorzkowice?:D

Nie mam zamiaru bronić tego miasta. Bo tu jest coraz gorzej. Galeria na galerii, rzygać się chce. :O Poznań czy Kraków podobają mi się sto razy bardziej.

W krakowie jest market galeria niedaleko starego miasta więc "cudze chwalicie...."

Poza tym w łodzi jest więcej met:P Trzeba sie skupic na pozytywach...:P

z lódzkich osiedli wywodzą się prawdziwi faceci :classic_cool:

Ironiczna...Raz, ze nie miałem bo wcześniej odwiedziłem wyzej wspomnianą mertę a dwa to że do ozorkowa o tej porze w niedziele jeżdżą ino tramwaje i to zdaje się co trzy godziny:P I o to mi się rozchodziło właśnie kiedy pytałem gdzie byłaś. Ussiedlibyśmy. Walneli flaszkę i jak nie nabrałabyś ochoty na seks to poszedłbym se na kónia.

Cukiereczku po pierwsze zmien pseudonim, bo obok miszcza riposty to nawet nie stales. Zapytaj Nowego, może pozwoli ci dostapic tego zaszczytu. Walnąć to możesz się w głowę, z rozpędu najlepiej, poprzestawia się i może coś z ciebie będzie. Seks z kolejnym zakompleksionym prawikiem? :O No wybacz, ale uderzaj dalej. Może ktoraś się zgodzi. Stopy możesz mi co najwyżej lizać ;) albo wyczyścić trzewiki.

hehe No faktycznie nie stałem koło wyżej wspomnianego osobnika ale za to przeszedłem juz okres sprawdzania ilości postów w czyimś profilu.:) I nie mów do mnie cukiereczku bo cukiereczek i ja mamy tylko jedną wspólna cechę...zbytnie lizanie powoduje nasze znikanie:) masz jeszcze jakies troszke mniej oklepane inwektywy oprócz "prawiczka" i co tam jeszcze?:)

I nigdzie nie uderzałem. To był taki żarcik w konwecji "erotycznego" Jak mógłbym do Ciebie uderzać jak nawet Twojej buźki nie widziałem:) No ale dobra... Pozdrów koniuszego i markiza de sad:P

To znikaj, byle szybko. Oszczędzisz sobie wstydu. I pomyśl, o ile ta czynność jest w twoim przypadku wykonalna, zanim coś napiszesz. :)

Słuchaj. Nie będę znikał bo jak już wspomniałem jest to skorelowane z intensywnoscia pracy Twojego języka. A póki co to zbytnio sie nie popisałaś:) Więc abym zniknał musisz postarać się bardziej. Nie wątpię, że dasz radę. Być moze trochę się przy tym napocisz, zdenerwujesz a może nawet poweźmiesz zamiar rozjebania klawiatury na scianie:) Ale próbuj cukiereczku. Mogę Ci podrzucić kilka fajnych i co ważne: ORYGINALNYCH pomysłów na pozbycie się mnie z tego topiku ale z własnej woli stąd nie pójde z takiego powodu, że Ty tak chcesz:) Nie ma tak łatwo. Albo włozysz w to trochę wysiłku albo pokonana sama sobiew stąd pójdziesz. Doprecyzować coś?

Znaczy mam rozumieć że wywodzisz się z kręgu takiej literatury, miszcz_kozery, czy po prostu chciałeś zaimponować tym że w ogóle czytasz książki. :D

Owszem. Popracuj nad pisownią i interpunkcją. Wtedy mogę przeczytać te wypociny i ponownie je olać. Jak na razie popisaleś się jedynie znajomością małych i wielkich liter. To trochę za mało. :) Chętnie droczyłabym się dłużej, ale prostota wypowiedzi nie zachwyca. A czas to pieniądz. Żegnam

Swoja drogą to czemu nie lubisz takich tłumnie odwiedzanych miejsc jak Galeria? Czyżby publiczne pokazywanie się z jakichś powodów było Ci nie na rękę?:(

No cóż. Taki los polonistki starej panny, że w niedziele musi dyktanda sprawdzać:( To przykre. Pewnie boisz się spotkać swoich wychowanków w manufakturze bo mieli by z Ciebie niezłą beke idarmową rozrywkę, o którą jak wiadomo trudno w dzisiejszych czasac:P

Nie wiem Nowy w mieście co "masz rozumieć". Rozum sobie co chcesz. Daleki jestem od mówienia Ci co masz rozumieć bo wtedy de facto odbyłoby się bez procesu "ogareniania" A w ogóle to masz jakiś problem czy robisz za obrońce napastowanych dam? Nie wiem czy zauważyłeś ale to dama na mnie wyskoczyła z mordą

I dla Twojej informacji Ironiczna eM nie pisze tu od wczoraj. Swoje wie i pisanie całych elaboratów, nie wpłynie na Nią by traktować Cię jak prostaka i koniuszego. :P

Gość ale czy ta ironiczna
to jest mala ironia ktora przez krotki czas miala brzydka fotke w stopce? :( taka mala pyza bez wyrazu :O

Daleki jesteś od czegokolwiek związanego z moją osobą, miszcz,u_kozery. Za to wiem że pisanie w cudzysłowach, doprowadzić może do pisania historii z własnego punktu widzenia.

Gość łódź wymiera
łódź wymiera

I już robisz zamieszanie, miszcz,u_kozery. :P Kto by pomyślał że od tak z buta można się tu wozić nosząc białe skarpetki. :D :D

nowy może weź najpierw powiedz jaki masz problem bo łachanie toba po tym topiku dla samej sztuki jakos mnie nie podnieca. Rzadko bywam na erotycznym bo nie mam takiej potrzeby ale zobaczyłem temat o łodzi więc wdepnąłem A dlaczego Ty taki sfrustrowany jesteś, że aż starasz się to ukryć pod pięknymi słówkami i walisz po oczach swoją rzekomą inteligencja to nie wiem. Jedyne co przychodzi mi do głowy to chęć popisania się. No cóż...wieczne gody. Moze kiedyś Ci się uda:) Jeszcze coś bo zaczyna mnie to lanie wody nudzić

Nie robie zamieszania a jedynie nie daje się pomiatać jakiejs jebniętej piźdezie, która porównała ilość postów w profilu swoim i moim i doszła do wniosku, że mozna mnie obrażać:) Teraz Ty się prosisz o guza chociaż wcześniej nawet słowem się do Ciebie nie odezwałem. Więc może przeanalizuj sytuacje jeszcze raz. Pierdolnij barankiem w ściane i wróć z przeprosinami...Ok?:)

Taaaak...Zemścij się. Zrób podszywa o_O I tak jutro będę miał inny nick. Pozdrawiam i przypominam, że liczy sie rozmiar...A nie ilość naprodukowanych postów. I to ja kurwa żegnam...