Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla pan

kto z woj łódzkiego?

Polecane posty

Gość och Nowy ty znowu?
miszcz Ty nie znasz Nowego bo nie ejstes z ero on tak zawsze popierduje i dosrywa kazdemu tak wiec nie przejmuj sie nim ;)

Bo to już nie ziemia obiecana tylko trampolina do Wawy. Nakradną i spierrdalają. Wujków i pociotków w urzędach tutaj w brud. Jeszcze z Bogiem sprawa by mieli pojęcie, ale gdzie tam. W duupie mają to miasto, ludzi w nim żyjących i problemy, które trawią to miasto. Dbają tylko o własne koryto, na lukratywnych posadkach. I przez takich ludzi, muszę świecić oczami, bo Łódź odbierają jak kibel z niespuszczoną wodą a to nieprawda, bo Łódź chociaż nie należy do najpiękniejszych miast w Polsce, to ma swoją magiczną moc, w którą ja bardzo wierzę :D

Ciągle słyszę, jaki mam problem. :O Nie mam żadnych problemów a jak są to je natychmiast rozwiązuje. :D Możesz to sobie chociaż wyobrazić miszcz,u_kozery?

ja pierdole.... Szczerze? W Twoim przypadku nawet moja wybujała wyobraźnia nie podsuwa mi takich obrazów.

To chyba najlepszy moment by wyjść z twarzą. Spiołeś się i teraz do ostatniego tchu, będziesz mi udowadniał że jesteś lepszy. Tylko w czym? Że mnie przetyrasz? :D Sęk w tym że na Kafe, to nie jest kluczem do sukcesu, że tak nieostrożnie pozwolę sobie napisać...

Gość jkjlkjlksjfkk
nie wiem dlaczego piszecie , że to czy tamto miasto , w któym mieszkacie jest brudne , nieprzyjemne itd to chyba wy w nim mieszkacie, to kto je brudzi , zdaje się,że wy sami, nawet nie wiecie kto jest waszym prezydentem czy radnym , nie chce się głosować tylko narzekacie , misto nie skłąda się z kosmitów tylko z was , jak sami nie sprzątacie to nikt was nie wyręczy

Nowy...Nie wiem czy się spiołem natomiast do tej pory nie wiem dlaczego Ty próbujesz mi coś udowodnić? Lecisz na mnie czy jak. W sumie mieszkamy blisko więc mozemy się spotkać w tym bądź innym celu...zależy czy wolisz być dymany w dupe czy kopany po ryju. Nadymasz sie jak purchawa i w dodatku zarzucasz mi coś co sam robisz. O swoją twarz się nie muszę martwić bo nie masz takiej mocy by mi ją odebrać...kontynuując tę metaforę będącą w powszechnym użyciu. Zaczynasz mi działać na nerwy szczerze mówiąc. Więc: Albo sformułuj problem, dla którego sie mnie czepiłeś Albo się odczep...Mówiąc bardziej dosadnie: odpierdol się:)

To że będę Ci obciągał wybij sobie z głowy o tym nie wspomniałeś. I jak mam wybierać, to kopanie po ryju. :D Nie raz mi obito i nie raz obijałem, to dla mnie łatwiejsze do strawienia, niż sugerowana przez Ciebie penetracja anusa. No chyba że naprawdę się uprzesz i chcąc nie chcąc będę musiał postawić na Twojej klacie parującego.

Gość Nowyyyy chyba
boi się ustawki :) Baty będą !

W samej Łodzi jest jeszcze pewien szczegół. Kobiety nie mają o tym zielonego pojęcia, bo raczej rzadko kopią piłkę, to sama Łódź jest murem podzielona i nie da rady tu pisać za wszystkich Łodzian... :P

Nie tyle że się boję, tylko moja natura tak mnie ukształtowała że mam spierrdalać. Szybkość jest moim atutem, ( nie tutaj, bo na mój odpis nie jedną osoba pajęczyną zarósł :P ) Ale na co dzień, to widać... :P :D :D Mimo że jestem dziadełe, to w mordę dać mogę, dać :P :D :D

[zgłoś do usunięcia] Nowy w mieście I dla Twojej informacji Ironiczna eM nie pisze tu od wczoraj. Swoje wie i pisanie całych elaboratów, nie wpłynie na Nią by traktować Cię jak prostaka i koniuszego. xxx Jaka koorwa elyta :classic_cool: Tez nie stosuje interpunkcji...moze sobie ze mną poszalejecie?:P Weszło wielkomiejskie państwo😴

Dla waszej wiedzy Miszczu cientej riposty pisywał tu pod tyloma nickami i był autorem takich tematów, że w niejednym mógłbyś sie Nowy ostro naciać wpadajac ze swoimi tekstami:classic_cool:

Żadna elita. Nigdy nią nie byłam i nie zamierzam. Ciekawy wyznacznik atrakcyjności forumowej. :O Próba wtracenia trzech groszy do małej wymiany zdań, dotyczącej innych osób, jak najbardziej udana z twojej strony. Przeszkadza mi gdy ktoś do mnie szczeka ignorując przy tym poprawność, cokolwiek ona oznacza. Jeśli cieszą cię gówniarskie zaczepki, jakie właśnie zaprezentował miszcz, to droga wolna.

To nie jest mała wymiana kulturalna zdań tylko próba dowalenia komuś ...właściwie nie mam pojecia czemu?? Moge domniemać, że po to by podlizać doope Nowemu😴 To moja opinia🖐️

Poćwicz czytanie. Nigdzie nie napisałam, że wymiana zdań była kulturalna. A Twoja opinia zwyczajnie mnie nie interesuje. Śmieszne jest dla mnie szukanie zaczepki w miejscu, gdzie nikt o tobie nie wspomina. Myślisz, że przez weekend ktoś zapomniał o boskiej V? Te zabiegi są zbędne. A teraz udam się grzecznie w druga stronę. :)

Gość ludziska zacznijcie
brac pod uwage ze tu jestescie tylko nic nie znaczacymi nickami, ludzmi jestescie tylko realnie takim pisaniem nic nie zyskujecie bo jak sie odchodzi od ekranu to zapomina sie

Ironiczna moze ty rozpoczniesz naukę czytania...temat jest dla ludzi z łódzkiego.W trakcie była wrecz prosba by wielkomiejskie panstwo wycofało sie z tematu, skoro nie uznaje go za interesujacy. Moja "boskość" Cię tak boli?? Dupolizanie Nowego jak widac nie przysparza ci ani "boskości" ani nawet klasy. To albo masz albo tworzysz iluzje bycia kimś, kim nigdy nie bedziesz:classic_cool: Nie pasuje ci temat wycofaj sie grzecznie i daj pobyć na nim innym i nie odwołuj sie do Miszcza riposty, bo śmiem twierdzić że nawet nie masz pojęcia kim był.

Nie boli mnie twoja boskość, absolutnie. :) Mam naprawdę kilka innych, śmiem twierdzić, że bardziej interesujących zajęć, niż użeranie się z tobą. O Nowym nawet się nie wypowiem. To pocieszyć troll i miło się go czyta. Cieszę się, że jesteś tu tak długo, znasz wszystko i wszystkich. Nie zamierzam konkurować, mamy trochę inne priorytety. I nie spinaj się tak, bo dorobisz się kolejnych zmarszczek, a szkoda by było przecież. Nowy, za wczorajsze :D 🌻

Ironiczna i dobrze ze mamy inne priorytety:O ale teraz trzy razy sie rozejrzysz zanim wpadniesz na temat by poudawać cien Nowego :classic_cool: I uwazaj jakich synonimów uzywasz w stosunku do piszących tu ludzi:P przytniesz sobie ten swój niedojrzały jezyczek niechcacy:P

Gość kucharkaaa
dobry dzień. chłopcy z łódzkiego ścieli się o laskę :) dajcie spokój - trza było iść ze mna na basen, a nie sie tak spinać w niedzielne popołudnie :) kawwwyyyy!!!!!!

Gość Ty V myslisz ze
wiesz:O bys sie zdziwila ironiczna nie trac czasu na nia;-)

kucharka dawaj kawy...podwójnej :P🖐️

Gość kucharkaaa
zaraz zaparzę bo inaczej nie da rady... łódzkie zasypane a ja chce wiosnę :(

Gość 8554323578000
sporo tak jak ze slaska i malopolski tam gdzie mniej pracy tam wiecej czasu

Gość B. On
veee, przestań ludzi wyganiać z topów! może Ciebie tu jest za dużo? burzysz się, bo nie wszyscy Cię uwielbiają? otwórz oczy kobieto!