Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafe zmienilo o nim zdanie

zakochalam sie w chlopaku, ktory jest prawiczkiem, ale po przeczytaniu Kafe

Polecane posty

paru tematow, wypowiedzi prawiczkow o sobie, swoich pogladach o kobietach i zwiazkach, bo chcialam sie poradzic, lecz chyba juz to nieistotne, gdyz zdalam sobie sprawe, ze nie warto w to inwestowac siebie, sil, nadziei, uczuc, niestety ale otworzyliscie mi oczy !!!. :(Nie wiedzialam, ze prawiczki sa tacy psychiczni, zdziwaczali i takie chore maja podejscie i tak choro traktuja kobiety:(:( :( Smutne, musze o nim zapomniec, nie chce sie rozczarowac bardziej. PLAKAC mi sie chce:( ... Co mam mu powiedziec? Zerwe z nim kontakt chyba.

Gość prawiki są tutej
No ale prawiki z kafe to nie jest reprezentacyjna grupa osób aby na tej podstawie kogoś innego oceniać. Sam fakt że się zakochałaś już to potwierdza.

Gość gdfgfgd
nie sugeruj się kafe...na kafe tez są ruchacze ,ktorzy są psychiczni... Po prostu chłopak nie trafił na ''swoją'' i tyle. Lepiej ti niż ruchac byle kogo a potem bulić na alimenty...

Gość Imperium Busko Z.
gdfgfgd - ma rację . wy i te warze jebane kobiece myślenie.

Gość gdfgfgd
Jestem kobietą, która właśnie kręci z prawiczkiem (22lata) ale wiem,że to normlany chłopak, który nie chciał ruchać byle czego :p

Jak to nie jest prowo,to nie mam na Ciebie słów dziewczyno :O Pozwolę sobie przypomnieć jeden tylko fakt: KAŻDY facet był kiedyś prawiczkiem,ja też do pewnego momentu swojego życia nim byłem. Ech...

Gość a czemu w sposob chory
traktuja kobiety?

Gość gdfgfgd
do powyzej - do akurat przypadek, w sposób chory też traktują ruchacze, którzy zdradzają na lewo i prawo i nie widzą w kobiecie nic wiecej niz worek na sperme. A poza tym tu jest jeden psychiczny prawik,ktory podaje się za kilku.

Gość nie widze zeby prawiczki
w chory sposob traktowali kobiety

poltora roku temu rozmawialismy na ten temat, mowil, ze jest prawiczkiem i ze chce to zmienic i w koncu kogos miec, bo zle sie z tym czuje, ze jest sam. Ja bylam po nieudanym zwiazku i nie chcialam od razu sie z kims wiazac, nasze drogi sie wiec rozeszly (powiedzial: Nie to nie, nie ty to inna"), a potzrebowalam czasu by komus znowu zaufac, bo tamten mnie zranil. Nie widzielismy sie caly ten czas, teraz go spotkalam znowu i nadal nie jest mi obojetny, czuje cos do niego, chcialabym byc z nim, lecz ta mysl, ze mogl byc u jakiejs prostytutki obrzydza mnie. :(:( Wydawalo mi sie, ze prawiczki to porzadne, normalne chlopami, ktore maja uczucia, a nie mysla o prostytutkach i nawet chodza do nich na swoj pierwszy raz.:(:( Jakos nie jestesm w stanie tego zrozumiec i przyjac. Myslalam, ze na te dziiwki chodza tylko oblechy i jacys zwyrole. Jestem w szoku, mialam nadzieje ze on jest inny, porzadny, normalny, uczuciowy chlopak:(:(:( ... Mam go zapytac o to? Chyba nie przeszloby mi to przez gardlo. Nie potrafie o tym zapomniec, lecz nie jestem w stanie byc z kim takim.

teraz wydaje mi sie, ze nie jestem wystarczajaca dziewczyna dla niego, bo jestem przecietna, zwykla, a skoro on zawsze byl sam to teraz chyba chcialby jakas wyjatkowa, tak uwazam po tym co sami tu piszecie na tym forum.

Gość do Kafe zmienilo o nim zdanie
skoro bylas w zwiazkach to pewnie brzydka nie jestes, a nie kazdy prawiczek mysli o prostytutkach

Gość Malo wiesz o zyciu
Do prostytutek to wlasnie normalni faceci chodza, swir zostaje wyproszony.

Gość typowe myślenie kobiet
jak facet się nie puszcza lub nie chodzi do prostytutki to jest psychiczny:P

Gość Lars Ulrich
psychiczni to są prawiki z kafe :p nie dziwię się autorce

Gość rdegfedr
Lars Ulrich psychiczni to są prawiki z kafe nie dziwię się autorce 9 No tak jak ktoś pisze, że czeka na kobietę, którą pokocha z wzajenością i z taką chce mieć swój pierwszy raz i kolejne to jest psychiczny. Ale co się dziwić Wy chcecie ruchaczy.