Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek-gej-25

mam zamiar ubiegać się o pozwolenie na broń

Polecane posty

Gość nie-bezpieczna
jest stosunkowo łatwo, jeśli nie masz kryminalnej przeszłości ja mam i przyznam, że raz udało mi się uchronić przed pobiciem lub nawet czymś więcej polecam

Gość graydołek
zapisz się do koła łowieckiego , to jest najłatwiejsza droga a przy okazji, gdy na nagonce zaliczysz spotkanie z bykiem i ciebie byk wyłomocze to będziesz mieć przyjemne z pożytecznym

Gość Fikander Niepospolity
w sumie wiesz, chcesz kolesia postraszyć, a on wyciągna gnata i wali ci w klatę. nie polecam, jak chcesz żyć.

Gość nie-bezpieczna
ja uważam, że obawy o bezpieczeństwo są bardzo uzasadnione u nas, niestety japonią to nie jesteśmy, bandyci już mają dawno broń, ludzie obawiający się w jakiś sposób o swoje bezpieczeństwo powinni się zainteresować pozwoleniem na broń

Gość nie-bezpieczna
mi się udało uniknąć obrażeń ze strony grupki bandytów uzbrojonych w noże i obtłuczone butelki swoje zdrowie i może życie zawdzięczam broni

Gość nie-bezpieczna
prawiczek-gej-25 widzisz nie można oczekiwać, że ktoś ci zepewni bezpieczeństwo gdyż nawet jeśli to jest tylko złudzenie, trzeba samemu je sobie zapewnić powodzenia!

Gość tttrrr
i bardzo dobrze, bandyci mają broń juz od dawna, czas na osoby obawiające się o swoje bezpiecześńtwo

Gość Hania wwwww
czego sie boisz geju ? boisz sie ze zgwałci cie dziewczyna ?

Gość gość
Uzyskanie pozwolenia na broń nie jest łatwe ( co z resztą jest jak najbardziej zrozumiałe) trzeba spełnić kilka warunków, a przede wszystkim przejść badania lekarskie. Z tego co wiem nie wielu lekarzy ma uprawnienia do wydawania takich pozwoleń, ale na pewno te badania można wykonać tu: http://medycynapracyaugustow.pl/