Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka i podroze

co myslicie o moim sposobie bycia?

Polecane posty

Jestem taka osoba co wszedzie mnie nosi, moim marzeniem jest podrozowac i zwiedzac swiat, dlatego cale zycie chce spedzic na walizkach. Ogolnie na razie mieszkalam i pracowalam 2lata w UK, 2 lata w Niemczech i teraz od roku jestem w Holandii, ale moim celem jest Europa, Azja, Ameryka a nawet Australia wiadomo w niektorych przypadkach nie bedzie latwo, bo wiza itp ale dam rade. Co do jezykow to angielski znam bardzo dobrze co jest nr1 na swiecie, a tak to zawsze staram sie podlapac troche jezyka w kraju, w ktorym aktualnie mieszkam, a na starosc to juz osiedle sie w danym kraju ;)

Gość tiku tiku tik
a masz faceta? myslisz o założeniu rodziny? Bo póki jesteś sama to ok, ale jak wyjdziesz za mąz to twojej rodzinie moze sie juz takie cos nie podobac...

dzieki tak srednio chyba przeznacze 2 lata na kazdy kraj, aby zwiedzic i oszczedzic troche pieniedzy na dalsze podroze, chcialabym tak jak Wojciech Cejrowski ;)

nie mam i poki co nie jest mi potrzebny, moze kiedys to sie odmieni, bo wiadomo co zycie przyniesie?

Gość tiku tiku tik
tez tak kiedys chcialam, ale jednak chyba wole stabilizacje i rodzine.. taki tryb zycia odpowiadalby mi w wieku powiedzmy do 35 lat, ale pozniej... jednak chce miec dom, dzieci, pozniej wunuki :)

a po co Ci to?? Mam cos komus udowadniac? pytanie tylko dlaczego?

dlatego jesli mialabym kogos spotkac to musialby byc taki jak ja ;)

Gość tiku tiku tik
ale ja nie chce nikomu nic udowadaniać ;) po prostu potrzeba zalozenia rodziny jest u mnie silniejsza niz potrzeba podrozowania po swiecie

hmm ta moja odpowiedz "czy mam cos udowadniac" byla do osoby, ktora powiedziala, zebym napisala wszystko po ang..ale juz tej wypowiedzi niema :d nie bylo to do Ciebie ;)