Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n,n

w jakich pozycjach śpią wasze dzieci?

Polecane posty

Gość n,n

mój synek ma 15 miesięcy i czasem aż łapię się za głowę jak widzę w jakiej on śpi pozycji. często jest tak poskręcany że się boję czy on sobie nic nie zrobi. wasze dzieci też tak ,,wydziwiają,,?

Gość n,n
podnoszę :)

Gość Nie przesadzajcie z tym eko
Jedno w embrionalnej, drugie rozwalone w pozycji pajaca, trzecie na brzuchu. Ja w śpię jak dwójka pierwszych, a na brzuchu nie umiem, bo mnie "cycki" bolą i dostaję w dodatku bolesnej kilkudniowej zgagi, bo żołądek jest uciskany, także ja nie wiem jak ten mój brzuchośpioch to robi, że mu wygodnie i nic go nie uwiera.

Gość wystraszona mama
Mój póki spał w łóżeczku ze szczebelkami to też przyjmował dziwne pozycje, na dodatek zmieniał je ogromną ilość razy. odkąd ma swoje "dorosłe" łóżko to śpi tak jak usnął i to do rana.

Gość Allelujjaa i do przodu
W zasadzie od urodzenia na brzuchu. Tak jej wygodnie i ja ją rozumiem - sama nie umiem zasnąć w innej pozycji. Dlatego kupiłam monitor oddechu, bo ponoć śpiąc w takiej pozycji najwięcej dzieci umiera śmiercią łóżeczkową.

Gość dobraciociadobrarada
Na boczku albo "na pajaca" (ma 10 mies.), nie rozkopuje się przez sen - ani razu jeszcze nie zrzuciła z siebie kołderki czy kocyka :)