Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn88

Blade kreski' 2013

Polecane posty

Gość o matko, to co im
nie wiem, gdzie Ty tu widzisz kreskę

Gość ooooo jestem jaka jestem
dokładnie, ja tutaj drugiej kreski nie widzę, na pewno to nie ciąża, ja miałam drugą kreskę prawie taką samą widoczną jak ta pierwsza

Gość karolajn88
kreski sa blade ale beta 4,62 byla w srode, jutro powtarzam bete

Gość karolajn88
pozatym bylam u ginekologa, stwierdzil rozpulchniona macice, beta wyszla jaka wyszla, i do tego testy (na zywo sa ciemniejsze kreski)...nie kazdy ma ciemne, poniewaz stezenie w moczu jest jeszcze za male

Gość beta pozytywna jest od 5
a macica rozpulchniona przed okresem, pewnie masz zaburzenia hormonalne

Gość żaden normalny lekarz
Nie sugieruje ciąży na na tak wczesnym etapie :O

Ja nawet slabsza kreske mialam 4 dni przed okresem z popoludniowego moczu. 1 dzien przed okresem tez popoludniem mialam juz wyraznie zauwazalna, kreska o rownym wybarweiniu jak kontrolna wyszla mi w dzien miesiaczki z rana.

Gość karolajn88
mialam krwawienie 23 lutego, trwalo 3 dni. Ja nie czekam na okres, bo myslalam ze to krwawienie to wlasnie okres. Ginekolog nie stwierdzil ciazy, ani jej nie wykluczyl. Beta 4,62 wskazuje ze mogla byc zrobiona za wczesnie, dlatego jest niska. Powtarzam ja jutro. Testy wychodza jakie wychodza, bo narazie jest zbyt niskie HCG. Dodatkowo czesto chodze do toalety, wiec moze dlatego tez takie slabe kreski

Gość Ja miałam bladą kreskę
na teście, beta lekko ponad 4. Żadnej ciąży nie było.

Gość karolajn88
ale ja do tego mam rozpulchniona macice, bole w podbrzuszu i ogolne oslabienie...

Gość fvfvfvdffbgfbgfbgbbbbbbbbbbbb
W jakim celu wciąż zakładasz ten sam temat? Na boga, poczekaj z 3-4 dni, to dowiesz się wszystkiego.

Gość karolajn88
"Beta powyzej 1 oznacza ze jest zaplodniony zagniezdzony zarodek, jesli przetrwa beta wyrosnie. Za ciaze uznaje sie w zaleznosci od laboratorium bete ok 5, 10. " - takie cos znalazlam na jednym z forów...nic tylko mieć nadzieje

Gość karolajn88
sorki ale nie mam z kim o tym porozmawiac i chcialam moze sie dowiedziec od kogos czegos wiecej

Gość przyszlamama2013aaaaa
hmm ja kresek wogole nie widze, moze kup jakis inny test jeszcze jakis lepszy? albo po prostu czekaj na rozwój sytuacji, za niedlugo wybierz sie znowu do gina i albo potwierdzi albo wykluczy... różne sytuacje są. u mnie druga krecha była taka sama jak ta pierwsza, ale i tak zrobiłam ze 3 testy :P

Gość karolajn88
na zywo te kreski sa wyrazniejsze, na tyle wyrazne ze moj chlopak tez je widzial. W niepewnosci bede jeszcze do wtorku, zobaczymy...

Gość Ty to napalona
na tą ciąże jesteś dziewczyno... Dam Ci dobrą rade. Nie siedz tyle na forum, nie czytaj. Ja zrobiłam tylko jeden test-kreska blada, test z krwi zrobiłam po kilku dniach. Potrafiłam jakoś wytrzymać, nie miałam takiego parcia jak Ty ale bardzo chciałam aby to była ciąża.

Gość ja mialam taką
bladą kreskę w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu widoczna właściwie tylko pod światło i pojawiła się po 5 minutach, przez 3 dni robiłam co rano testy i sytuacja się powtarzała kreska ledwo widoczna myślałam, że mam omamy. 3 dnia poszłam też na test z krwi beta wynosiła ponad 50. Obecnie koniec 35 tc :)

Ja miałam taką pierwszą kreskę:) Za 2-3 dni już ciemniejsza i potem beta 418:) jak widać wszystko idzie dobrze narazie:) Gratuluje, jak dla mnie to ciąza-jakby nic nie było widać...a tu bezsprzecznie coś jest:)

Gość ghhyy
cos tam widac ;) pwtórz test za 2 dni...

Gość jsjjjsjsjs az
Widac druga jasn kreske, dla mnie to ciaza, a w ktorym dniu cyklu robilas?

Gość karolajn88
ciezko mi powiedziec ktory to dzien cyklu bo mam nieregularne. Jak pisalam 23 lutego mialam 3 dniowe krwawienie. Takze sama juz nie wiem ;(

Gość jsjjjsjsjs az
to wynika 16 dzien cyklu od 23 do dzis, dziwne, musialas miec bardzo wczesnie owu, jeszcze do kolejnej@ troche ci zostalo

Gość karolajn88
no wlasnie. Byc moze bylo to krwawienie w trakcie zagniezdzania sie zarodka. Nie wiem. Ginekolog powiedziala ze napewno nie byl to normalny okres...

Gość karolajn88
A ostatnia normalna miesiaczka 6dniowa byla 12 stycznia

Gość jjskakss
czyli jeste w ciy ale z drugiej strony jak to krawienie nie byo okresem tylko zagniedzania to słaba chyba beta jak na ten etap, zresztą nie ma co tu ci analizować, nie jestem lekarzem, poczekaj zrób test za pare dni i powtorz bete to sie wyjaśni

Gość karolajn88
a moze zaszlam w ciaze po tym krwawieniu...nie wiem bo cykle byly nieregularne;)

Gość assasaSAsaSAsAS
mialam identyczne kreski na 5 testach i to byla ciaza:)s