Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn88

Blade kreski' 2013

Polecane posty

Gość karolajn88
dzisiaj wyszedl mi test z plama czerwona...niestety chyba po ciazy juz ;(

Gość fdrghjkl;lkj
Skoro wyszedł z plamą to uszkodzony test. Na testach wyżej widzę cień cienia. Miałam podobną kreskę. Teraz moja kreska to szalona 2,5- latka :)

Gość fdrghjkl;lkj
Trzymam kciuki, żeby Ci si ę udało. :) I zazdroszczę tego uczucia kiedy widzi się drugą kreskę. Ja na swoim teście zobaczyłam dopiero po 10 minutach tzn całą noc nie mogłam spać, bo wiedziałam, że rano testuję. O 4 nad ranem zachciało mi się siku więc biegnę do WC, nakrapiam na test i ...... NIC. Patrzę, patrzę NO I DALEJ NIC. Kładę się do łóżka, ale dalej nie mogę spać, więc idę do WC zobaczyć ten test a tam cień cienia jak u Ciebie. Lecę do męża i mówię JEST KRESKA!!!! on patrzy i mówi.... kotuś tam nic nie ma. Ale ja wiedziałam, że jest :) Ucieszona położyłam się spać i cały czas w głowie miałam "jesteś tam, wiem o tym" Zasnęłam trzymają się za brzuch. Radość nie trwała długo, bo dostałam plamienia identycznego jak podczas okresu, a że byłam po 1 poronieniu to wiedziałam, że z ciąży nici. Ale mała się utrzymała chociaż ciąża była bardzo ciężka i szpitalna. Teraz jestem mamą- tak jak marzyłam :) Trzymam kciuki za Ciebie jak za inne staraczki bo wiem jak to jest czekać w niepewności i zobaczyć dwie kreseczki :)

Gość aguska31
jak ci wyszed z czerwon plam tzn ze jaki wadliwy, powtórz kolejny jutro rano i powiedz nam co ci wyszo

Gość karolajn88
juz nie bede testowac;) bylam na necie rano i jutro wynik. Zobaczymy czy moje 4,62 ze srody uroslo;)

Gość karolajn88
na becie mialo byc;)